Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Αναστάτωση στην Ανατολική Αλμωπία - Πολεμικά αεροπλάνα πέρασαν ξυστά από τα σπίτια

Φωτογραφία αρχείου

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν λίγο σε χωριά της Ανατολικής Αλμωπίας όπως η Κωνσταντία.

Δύο πολεμικά αεροπλάνα «έσκισαν» με ιλιγγιώδη ταχύτητα τον ουρανό, τρομοκρατώντας τους κατοίκους της περιοχής.

Από εκείνη την ώρα, δεχόμαστε στα δημοσιογραφικά γραφεία του Aridaia News πολλά τηλεφωνήματα από πολίτες οι οποίοι αναφέρουν ότι τα αεροπλάνα πετούσαν τόσο χαμηλά που τους φόβισε και τους προξένησε μεγάλη απορία.

29 σχόλια:

  1. pou einai h astunomia???ti kanei h troxaia???? KATAGELOUME TON DHMO GIA THN ANALGISIA TOU STO THEMA THS IXORUPANSHS........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ANTE NA POUME ME TO KATHE KALOPAIDO,TOU PAIRNEI O MPAMPAS ENA AEROPLANO KAI MAS SPAEI TA NEURA KATHE MERA ME THS EKSATMISEIS TOU.......DEN MPOROUME NA ISIXASOUME PLEWN.......PROS A.T. ARIDAIAS....THA KOUNITHITE POTE???THA PIASETE AUTA TA KALOPAIDA POU PETANE PANO APO TA SPITIA MAS ME TERMA TO GAZI???

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα φίλε είσαι τρελός...παραδέχομαι.. ;)

      Διαγραφή
    3. dipla sthn gnosth kai megalh IDA........

      Διαγραφή
  2. Toulaxiston na erixnan kamia vomvma na eixame n asxoloumaste.. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου Γιάννη κουκιά σπερνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τουρκικά ήταν. Διαβάστε παρακάτω: ///"" : Σε αεροφωτογράφιση της Κωνσταντίας προέβη η Τουρκική πολεμική αεροπορία με δυο φωτογραφικά F-66. Σύμφωνα με πληροφορίες η αεροφωτογράφιση έγινε για λόγους ασφαλείας ενόψη της επίσκεψης του Τούρκου πρωθυπουργού κ. Ταγίπ Ερντογάν στο όμορφο χωριό. Ο κ, Ερντογάν πρόσφατα δήλωσε οτι σκοπεύει να μετακομίσει στην Κωσταντία με την οικογένεια του και 78 φίλους του επιχειρηματίες. Με επίσημη ανακοίνωσή της η Τουρκική πολεμική αεροπορία (ΤAF) ευχαριστεί θερμά τους φιλόξενόυς κατοίκους του χωριού και υπόσχετε οτι την επόμενη φορά θα βομβαρδίσει το Ριζοχώρι και την Ίδα για να μην τους παίρνουν το νερο στο πότισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φήμες θέλουν να αποκτά εξοχικό στο μαγευτικό και κοσμικό Αετοχώρι και από εκεί θα πραγματοποιεί πτήσεις με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στα γειτονικά Σκόπια που τ' αγαπάει τόσο πολύ! Επίσης σκοπεύει να αγοράσει όλες τις εκτάσεις με τα κεράσια στο cherryland (Αρχάγγελος).

      Διαγραφή
  5. δηλαδή εαν μεναμε στη Μικρα μπορεί να τα πυροβολουσαμε με καραμπινα ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου κάνει η καραμπίνα? Σφεντόνα να πάρεις!!

      Διαγραφή
    2. ρε παιδιά γουστάρω το χιούμορ σας ΜΡΑΒΟ ΣΑΣ !!

      Διαγραφή
  6. τοσο εξω απ το πολιτισμο είμαστε που οτι κανει θορυβο μας φαινεται παραξενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EPISEIS O DHMOS PREPEI NA KANEI KATI ME TA TZITZIKIA.....GIATI EINAI PARAFONIA MESA STHN ISIXIA....KAPOS PREPEI NA SKASEI O TZITZIKAS....NA ARXISOUN AMESA PSEKASMEI....THELOUME THN ISIXIA MAS!!!

      Διαγραφή
    2. Eχεις δικαιο 1.12, αλλ πρωτα πες τη δικια σου οταν το.... κανει, κ εσυ λειπεις, να μην ουρλιαζει γιατι εχω και μωρα στο σπιτι.

      Διαγραφή
  7. ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝΤΟΝΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ. ΠΕΤΑΞΑΝ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζει ακόμη κόσμος εκεί???

      Διαγραφή
    2. ..φυσικα ζουν, οταν δεν εχουν δικαστηρια δηλαδη..

      Διαγραφή
  8. TO PARAKATO VIDEO EINAI APO THN AI8OUSA TEXBHS THS ARIDAIAS.....PARADIGMA PROS MUMISH GIA OLOUS....TRANO PARADIGMA!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=hoA1aVgFigU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ. Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠ ΤΗΣ ΣΤΕΓΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΧΑΧΑ ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΕΣΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ , Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ !!!! ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΞΕΝΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδιά τώρα σοβαρά έγινε τέτοιο πράγμα?? Και κανένας δε βγαίνει να μας ενημερώσει... τα αεροπλάνα ήταν Ελληνικά ή ξένα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ ΝΟΜΙΣΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΕΡΑΣΕ ΞΥΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ.ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ Ο ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΞΥΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΑΘΑΝ ΣΟΚ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στο ένα αεροπλάνο ήταν ο πρώτος ξάδερφος του θείου μου, ήρθε να τον δει πως μαζεύει ροδάκινα..γι'αυτό πετούσαν χαμηλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. επιτελους χιουμορ.πολυ χιουμορ, ευχαριστω. ΜΑΓΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακούστηκε ότι ένας πιλότος είναι από το χωριό, σαν κάποτε που ένας πιλότος από το Θεοδωράκι πετούσε συνέχια πάνω από το χωριό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως φίλε. Ο ένας από τους δύο είναι από την Κωνσταντία. Όπως και εκείνος που λες από το Θεοδωράκι, αλλά εκείνος σκοτώθηκε με το αεροπλάνο του :(

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News