Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Τραγωδία: Νεκροί δύο φοιτητές στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν

Και άλλοι τρεις νοσηλεύονται σε κωματώδη κατάσταση

Δύο νεαροί έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλοι τρεις νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τα πέντε νεαρά άτομα βρισκόταν σε σπίτι σε κεντρικό σημείο της Λάρισας και είχαν ανάψει μία αυτοσχέδια εστία -«σαν ψησταριά» ή μαγκάλι προκειμένου να ζεσταθούν.

Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα μία φίλη τους πήγε στο σπίτι, προκειμένου να τους επισκεφθεί. Ενώ χτυπούσε επίμονα το κουδούνι κανείς δεν άνοιγε.

Τελικά όταν η πόρτα άνοιξε με το κλειδί της σπιτονοικοκυράς αντίκρισαν μέσα τους πέντε αναίσθητους νεαρούς, οι δύο εκ των οποίων ήταν ήδη νεκροί.

Οι υπόλοιποι τρεις, μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται οι δυο σε κωματώδη και ο ένας σε ημικωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και τα αίτια για την τραγωδία ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

Δεν είναι πρώτη φόρα που άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν στο σπίτι του ζεστασιά.

newsbomb.gr

1 σχόλιο:

  1. Κανένα σχόλιο!!!!!!!!!! Εάν ήταν καμιά είδηση για τον Μ. Αλέξανδρο, ένα κουτάβι στη Σαμοθράκη, πόσες ρίγες έχει η σημαία, τον κάθε κ. Τζαμτζή, τις καμπύλες της κ. Μπελούτσι κτλ, θα κατακλίζονταν το Blog από σχόλια.
    Ήταν κάποτε ένας λαός που .......
    Σήμερα είνα ένας λαός που στο εθνικό του DNA έχει εντυπωθεί πολύ βαθιά πλέον, η αναλγησία, η αδιαφορία για το διπλανό του, το τυφλό μίσος,το ψευτονταϊλίκι,η υποκρισία, ο "κανιβαλισμός" των ίδιων του των παιδιών.
    Καληνύχτα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News