Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γκρίνια για τη ΝΟΔΕ Πέλλας - Ποιοι την κατακρίνουν και γιατί;

Αρκετά κομματικά στελέχη και εν ενεργεία πολιτευτές εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους επειδή δεν προσκλήθηκαν στη Συνεδρίαση

Γκρίνια επικρατεί τις τελευταίες μέρες στους κόλπους της ΝΔ, όσον αφορά στο Νομό Πέλλας.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε με αφορμή τη χθεσινή Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Πέλλας. Συγκεκριμένα, αρκετά κομματικά στελέχη και εν ενεργεία πολιτευτές εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους επειδή δεν προσκλήθηκαν στη Συνεδρίαση. Επιπλέον, αφήνουν να εννοηθεί ότι ο τοπικός κομματικός μηχανισμός, τους συμπεριφέρεται με άσχημο τρόπο και τους κάνει να νιώθουν παρείσακτοι για την παράταξη.

Πάντως, σε γενικές γραμμές, στη χθεσινή Συνεδρίαση προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι...

...η Μαρία Ζωγράφου απέσυρε την αίτηση υποψηφιότητας που είχε καταθέσει, ωστόσο εξήγησε ότι σε αυτή την απόφαση την οδηγούν πολύ προσωπικοί λόγοι. Παρόλαυτά, τόνισε ότι θα στηρίξει την ΝΔ σε αυτόν τον δύσκολο εκλογικό αγώνα.

Στη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Πέλλας παρευρέθηκαν οι Άλκης Νουσηκύρου, Διονύσης Σταμενίτης, Ιορδάνης Τζαμτζής, Πόπη Φουντουκίδου, Ελένη Σαρπασίδου, Κώστας Μπαρμπαγιάννης, Γιάννης Μουράτογλου, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Δημήτρης Νικέζης, Μηνάς Γρηγοριάδης. Παρόντες ήταν ακόμα ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης και ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Απούσα ήταν η Άννα Βαμβάκη, η οποία είχε ενημερώσει τον Πρόεδρο ότι θα λείπει για προσωπικούς λόγους, τονίζοντας όμως ότι είναι παρών στους αγώνες.
 

3 σχόλια:

  1. H κατάσταση θυμίζει 2004 μόνο που τώρα δεν υπάρχουν παχιές αγελάδες. Εχουν πέσει όλοι με τα μούτρα και ο καθένας τον χαβά του. Ας ηρεμήσουν εκεί στην ΝΟΔΕ αν και πιστεύω ότι σε επίπεδο Νομού δεν τους δίνει κανείς σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάντως είναι απαράδεκτο εάν υπάρχουν κομματικά στελέχη που με την ιδιότητά τους αυτή τηλεφωνούν σε μέλη της παράταξης και τους ζητούν να στηρίξουν συγκεκριμένο υποψήφιο. Το κόμμα δεν είναι μια παρεούλα, ούτε θα το καταντήσουν έτσι. Το τι θα κάνει πίσω από την κάλπη ο καθένας, όπως και το εάν θα επηρεάσει τους πολύ δικούς του ανθρώπους, είναι δικό του θέμα. Εάν όμως επιχειρείται να επηρεαστούν μέλη του κόμματος υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου, λέω αν, αυτό θα ήταν τραγικό λάθος και θα το βρουν μπροστά τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕ ΠΑΕΙ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News