Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Σύγχρονο Μαθητικό Εκπαιδευτήριο Ολυμπία Χρ. Χουρσόγλου


Το Σύγχρονο Μαθητικό Εκπαιδευτήριο Ολυμπία Χρ. Χουρσόγλου είναι ένας χώρος Εκπαίδευσης και Μελέτης, ο οποίος έχει ως βασικό στόχο την ανάπτυξη των γνωστικών δεξιοτήτων του κάθε παιδιού.

Η υπευθυνότητα, το ενδιαφέρον και η προσήλωση στις ανάγκες της κάθε μαθήτριας και του κάθε μαθητή ξεχωριστά, είναι η βασική συνιστώσα της Εκπαιδευτικής μας Φιλοσοφίας. Αυτός είναι και ένας από τους βασικότερους λόγους που τα τμήματά μας είναι ολιγομελή και προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε παιδιού.

Στο Σύγχρονο Μαθητικό Εκπαιδευτήριο λειτουργούν:

- Τμήματα μελέτης για Παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

- Ειδικά Τμήματα Μελέτης για μαθητές με Μαθησιακές Δυσκολίες.

- Προγράμματα Σπουδών από τη Β’ Λυκείου, απόλυτα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της Θεωρητικής Κατεύθυνσης και των Ανθρωπιστικών Σπουδών.

- Ειδικά Τμήματα Έκθεσης για όλες τις τάξεις και Κατευθύνσεις.

- Εξατομικευμένη Παρακολούθηση μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες – Δυσλεξία.

- Στοχευμένη Παρέμβαση και Προετοιμασία για μαθητές που χρίζουν Προφορικής Εξέτασης τόσο στις Ενδοσχολικές όσο και στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

- Βιωματική και Θεματική Μάθηση της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας για τα παιδιά του Δημοτικού. Μακριά από κανόνες, αποστήθιση και μετάφραση τα παιδιά βιώνουν τη δομή των αρχαίων ελληνικών αναπτύσσοντας δεξιότητες επικοινωνίας και δομημένης δημιουργικής σκέψης.

- Προγράμματα Καθημερινής Προετοιμασίας για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου ώστε να βελτιώσουν τις σχολικές επιδόσεις τους μέσω της διερευνητικής μάθησης ( inquiry – based learning), ώστε να εμπλακούν προσωπικά στη γνωστική διαδικασία και να μάθουν πώς να μαθαίνουν.

Υπεύθυνη Σπουδών:

Ολυμπία Χρ. Χουρσόγλου, Ιστορικός – Φιλόλογος με Ειδίκευση και Προϋπηρεσία στη Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση μαθητών με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού λόγου.

Πληροφορίες στο τηλ. 6983626923

Βρείτε μας στο facebook: ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News