Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η 1η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας είναι γεγονός - Μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με 200 χορευτές στα εγκαίνια

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Με ποικίλες εκδηλώσεις, που ικανοποίησαν και ψυχαγώγησαν τους πάντες, άνοιξε η αυλαία για την 1η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας.

Το απόγευμα της Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια με την καθιερωμένη κοπή της κορδέλας, ενώ αμέσως μετά διακόσιοι χορευτές από τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Σκύδρας πρόσφεραν ρυθμό, μουσική και χαρά στο πλήθος του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί με ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:
































































4 σχόλια:

  1. συγχαρητήρια στη Δήμαρχο, που με τέτοιες κινήσεις βοηθάει τον επιχειρηματικό κόσμο.Προφανώς γνωρίζει καλά ότι η αγορά θέλει ανάσες.Τι κάνουν οι άλλοι Δήμαρχοι? οι επαγγελματίες τους θέλουν δίπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΟΣΗ ΟΛΟΣ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΟΥΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ειναι μερικοί δημότες της Σκύδρας δε θέλουν το καλό του τόπου αλλα βάζουν μπροστά το δικό τους συμφέρον, Απο τι θα υποφέρει ο εμπορικός κόσμος απο τα ρούχα που η ποιότητα τους έτσι κι αλλιώς υπάρχει και στην λαϊκή του Σαββάτου, απο τα είδη προικός που επισης υπάρχουν και στην λαϊκή η απο τα σουβλακια, τις γρανίτες τα παγωτά και το χυμό Ροδίου;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News