Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Δημαρχείο Εξαπλατάνου λόγω χρεών

Παρά τις προσπάθειες του αρμόδιου Αντιδημάρχου, η ΔΕΗ προχώρησε στη διακοπή

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες του Δήμου Αλμωπίας, εξαιτίας των χρεών που τον βαραίνουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News, σήμερα Τετάρτη 16/11 δημιουργήθηκε ένταση στο Δημαρχείο Εξαπλατάνου καθώς η ΔΕΗ προέβη στη διακοπή του ρεύματος.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός. Ο κ. Ν. Παρούτογλου απέδωσε το συμβάν σε λάθος συνεννόηση μεταξύ της Έδεσσας και της Θεσσαλονίκης, καθώς όπως είπε τις τελευταίες μέρες υπήρξε τακτική επικοινωνία με τα κεντρικά της ΔΕΗ. Ωστόσο, σήμερα στις 09:00 η Έδεσσα έδωσε εντολή να κόψουν το ρεύμα του Δημαρχείου Εξαπλατάνου όπου στεγάζονται κάποιες υπηρεσίες.

Ο Δήμος Αλμωπίας κατέβαλε στη συνέχεια το ποσό των 30.000 ευρώ για να λυθεί το πρόβλημα.

Υπολογίζεται ότι το συνολικό χρέος του Δήμου Αλμωπίας προς την ΔΕΗ ανέρχεται...

...στις 345.000 ευρώ.
 

11 σχόλια:

  1. μας κατεστρεψε ο Δημος εξαπλατανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα ρε 4.14 που σε κατεστρεψε ο δημος Εξαπλατανου, γραψε τ ονομα σου βλακα να σου πω απο που εισαι χτυπημενος, βλακα το προβλημα σου ειναι οικογενειακο και οχι ο καθε Δημος,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΥΝΕΧΟΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ. ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑΝ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 4.14 ΠΑΙΔΙΑ...ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ..ΟΟΕΕΟΟΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα λεει μας κατεστρεψε ο Δημος εξαπλατανου.κ πολυ κοσμο ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ενοεις σε κατεστρεψε 7.56 καντο λιανα να καταλαβουμε να σε πιστεψουμε, αλλιως απο Πασοκικους Λαικισμους μπουχτισαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας εφαγε λεφτα δεν μας πληρωσε για δουλειες που καναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tωρα μαλιστα σου συμβενει οτι και σε εκατονταδες Δημους σ ολη τη χωρα φιλε 9.07 σιγουρα δεν νωμιζω να ενοεις οτι ταφαγε αυτος?Αν ησουν νομιμος και οχι στα μαυρα να τα διεκδικισεις νκμιμα και θα δικαιωθεις,και αν εσυ εισαι απ τους ατυχους υπαρχουν εκατονταδες που φαγαν ψωμι.Πιστευεις λοιπον οτι υπαρχουν Δημαρχοι που ηδονιζοντε να εχουν απληρωτους τους υπαλληλους τους ετσι γιατι τους αρεσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kala re 9.22 den ntrepese na toys ypostirizeis.... otan xrostaei enas dimos i fagane poio pola apo osa eprepe i den xeran ti toys ginete. k kakos menoyn atimoriti\

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ,
    ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ.
    ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ,
    ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ.
    ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ?
    ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΟΡΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΡΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ; ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΙ ΤΑ ΔΙΚΆ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ TOY ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!!
    ΑΡΚΕΤΑ
    ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ Ν'ΑΦΗΣΟΥΝ TO ELAXISTO XRHMA ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ... ...ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News