Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απατεώνες εξαπάτουν ηλικιωμένους στην Αλμωπία

Τα περιστατικά συνέβησαν πριν από λίγη ώρα στην Αριδαία και τον Εξαπλάτανο. Δύο άντρες κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό από ηλικιωμένους για δήθεν οφειλές των παιδιών τους.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί επισκέφτηκαν το σπίτι του θύματος και λέγοντας ότι τους έστειλε ο γιος της, της ζήτησαν 250ευρώ. Μην έχοντας τόσα χρήματα μαζί της τελικά κατάφεραν να τις αποσπάσουν 150ευρώ.
Λίγη ώρα αργότερα δοκίμασαν το ίδιο κόλπο σε κάτοικο του Εξαπλατάνου, η οποία όμως αρνήθηκε και ειδοποίησε την αστυνομία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται τέτοια περιστατικά στην Αριδαία.

Το περίεργο είναι ότι οι απατεώνες γνωρίζουν...
ονόματα, επαγγέλματα και άλλα στοιχεία της οικογένειας, πείθοντας έτσι τα θύματα τους.
Οι ηλικιωμένοι πέφτουν εύκολα θύμα των επιτήδειων και για το λόγο αυτό θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί.

aridaia news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News