Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Ολοκληρώθηκε από το Δήμο Πέλλας η ασφαλτόστρωση στον Π. Μυλότοπο (ΦΩΤΟ)


Ολοκληρώθηκε από το Δήμο Πέλλας η ασφαλτόστρωση στις τρεις εισόδους - εξόδους και σε δρόμους του Παλιού Μυλοτόπου της Δ.Ε. Κύρρου. Η περάτωση των εργασιών πραγματοποιήθηκε με γοργούς ρυθμούς και με την ελάχιστη δυνατή όχληση για τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς.

Η αναβάθμιση του οδοστρώματος σε περιοχές του Δήμου Πέλλας με αφαλτοστρώσεις θα συνεχιστεί, καθώς αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση των υποδομών των κοινοτήτων και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και πεζών.

Εξάλλου, η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής του πολίτη αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή και σε αυτή την κατεύθυνση κινείται πιστή στις δεσμεύσεις της απέναντι στους δημότες.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News