Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών κ. Χ. Δήμα. Ο Βουλευτής του ευχήθηκε για την ανάληψη των καθηκόντων του και οι δύο άνδρες είχαν μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για την οικονομία της Πέλλας.

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός με τον Βουλευτή συζητήσαν για την επερχόμενη κωδικοποίηση και άλλες διατάξεις που θα αντιμετωπίσουν παθογένειες ετών. Σε αυτό το πλαίσιο ο Λάκης Βασιλειάδης τόνισε την ανάγκη να βρεθούνε τρόποι ώστε να δοθούν κίνητρα στην επαρχία για μια ομαλή και σταθερή ανάπτυξη. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι η περιφερειακή ανάπτυξη αποτελεί ένα σημαντικό στοίχημα για την χώρα που θα πρέπει να κερδηθεί.

Ο Βουλευτής σημείωσε πως το επόμενο διάστημα θα καταθέσει προτάσεις που θα έχουν σαν στόχο την δημιουργία κινήτρων ώστε οι νέοι να έχουν επιλογές και να παραμένουν στον τόπο τους και να υπάρξει η δυνατότητα να διορθωθούν αδικίες.

Μετά την συνάντηση ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Η κυβερνητική οικονομική πολιτική, βλέπουμε, όλο αυτό το διάστημα επιχειρεί σε όλα τα μέτωπα να επιφέρει τομές σε πολλά θέματα που έπρεπε να ρυθμιστούν εδώ και χρόνια αλλά και να αντιμετωπίσει καταστάσεις που ταλανίζουν τους πολίτες λόγω των διεθνών εξελίξεων και πιέσεων, όπως για παράδειγμα η ακρίβεια. Είναι ένα πεδίο δράσης στο οποίο υπάρχουν ικανά στελέχη όπως ο κ. Δήμας και θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News