Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Επιτυχημένο το 24ο Πολιτιστικό Αντάμωμα Προμάχων


Ανακοίνωση Μ.Χ.Σ. Προμάχων «Οι Πρόμαχοι»

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 24ο Πολιτιστικό Αντάμωμα του Συλλόγου μας κατά το διήμερο 7 & 8 Ιουλίου 2024! Μια επιτυχία που οφείλεται σε όλους εσάς!

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους κατοίκους του χωριού που αγκάλιασαν την εκδήλωση και συνέβαλαν στη πραγματοποίηση της, όλους τους χορηγούς μας, τους υπέροχους συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και τον καθένα ξεχωριστά που μας τίμησε με την παρουσία του.

Να ευχαριστήσουμε επίσης όλα εκείνα τα τοπικά μέσα που προώθησαν και πρόβαλλαν αφιλοκερδώς την εκδήλωση μας!

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους εθελοντές μας που αφιέρωσαν πολύ προσωπικό χρόνο και εργάστηκαν με ζήλο και ανιδιοτέλεια!

Ο Μ.Χ.Σ. Προμάχων με σεβασμό στην παράδοση και τον πολιτισμό θα συνεχίσει να οργανώνει και να συμμετέχει σε εκδηλώσεις υποκινούμενος από την αγάπη και την στήριξη σας!

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News