Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

«Επίσημη πρώτη» για το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή


"Επίσημη πρώτη" για το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή, ο οποίος παρέστη στις επίσημες εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Έδεσσας, αν και αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντά του από την 1η Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος Γιάννης Μουράτογλου απουσιάζει στην Αθήνα λόγω υποχρεώσεων στο Υπουργείο Εσωτερικών. Τον Δήμο Έδεσσας εκπροσωπεί στις εκδηλώσεις ο αναπληρωτής Δήμαρχος Μιχάλης Σαμλίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News