Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτά θα είναι τα πιο τυχερά ζώδια την πρώτη εβδομάδα της εποχής του Ζυγού


Αν αυτή η εβδομάδα σάς κάνει να αισθάνεστε τυχερές στον έρωτα, ευχαριστήστε τα άστρα ή τις αστρολογικές διελεύσεις, γιατί θα έχουμε σοβαρή βοήθεια στα ερωτικά την εβδομάδα 18-24 Σεπτεμβρίου 2023. Η εποχή του Ζυγού ξεκινά και όπως φαίνεται ευνοεί κατά πολύ μερικά ζώδια.

Δείτε ποια είναι παρακάτω:

Ζυγός

Έχετε περάσει πολλά, αλλά αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί την έναρξη της εποχής που νιώθετε «ελεύθερες». Τα βάρη σας μειώνονται και η ελπίδα που κουβαλάτε στην καρδιά σας σάς βοηθά να δείτε την ερωτική σας ζωή με άλλη ματιά. Είστε ανοιχτοί αλλά έχετε επίγνωση των σκαμπανεβασμάτων και των δυσκολιών που παρουσιάζουν τα αισθηματικά ζητήματα. Αν κάποιος είναι στη ζωή σας, θα δείτε ότι ο «σεβασμός» είναι η λέξη-κλειδί για το πώς σχετίζεστε με αυτό το άτομο. Καθώς περνάτε στην εποχή του Ζυγού την ίδια μέρα που ξεκινάει η φθινοπωρινή ισημερία (21 Σεπτεμβρίου), θα νιώθετε και πάλι ανανεωμένες και θετικές. Το φθινόπωρο έχει μόλις αρχίσει και είναι, μακράν, η αγαπημένη σας εποχή.

Τοξότης

Το φθινόπωρο είναι η εποχή σας. Όχι μόνον επειδή γεννηθήκατε μέσα σε αυτό, αλλά επειδή πάντα είχατε τύχη αυτή την εποχή. Μπορεί να μην έχετε σχέση με κανέναν αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 18-24 Σεπτεμβρίου 2023, θα αποφασίσετε ότι είστε πλέον έτοιμες να γνωρίσετε κάποιον. Ναι, είστε επιφυλακτικές απέναντι στον έρωτα, αλλά όχι κυνικές. Μπορεί να μη βιάζεστε να βρείτε αυτό το ξεχωριστό άτομο, αλλά δεν είστε επίσης διατεθειμένες να δημιουργήσετε ένα ιδεώδες τόσο υψηλών προδιαγραφών που να μην μπορεί να επιτευχθεί. Θα παρατηρήσετε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, είστε ιδιαίτερα ευαίσθητες με τους γύρω σας. Έχετε μια τάση ενσυναίσθησης, κάτι που δεν συνηθίζετε. Ωστόσο, αυτή η νεοαποκτηθείσα ικανότητα σάς επιτρέπει να αισθάνεστε πιο ανοιχτές προς τους άλλους, γι’ αυτό και μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την εύρεση της αγάπης με επιτυχία.

Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα σας βάζει σε αποστολή να κάνετε όλα τα σωστά πράγματα για τον εαυτό σας και για το πρόσωπο που αγαπάτε. Παίρνετε επιτέλους την πρωτοβουλία να προχωρήσετε σε όλα όσα έχετε υποσχεθεί και επειδή δεν σας αρέσει να αθετείτε μια υπόσχεση, θα παραμείνετε πιστές στον λόγο σας. Αυτό δίνει στον σύντροφό σας να καταλάβει ότι είστε πρόθυμες να αλλάξετε γι’ αυτόν, αν είναι πρόθυμος να αλλάξει κι εκείνος για σας. Είναι μια εβδομάδα απόλυτου και εποικοδομητικού συμβιβασμού. Ναι, θα υπάρξουν θυσίες σε ένα βαθμό, αλλά θα διαπιστώσετε ότι η φθινοπωρινή ισημερία σάς βοηθά να απαλλαγείτε από ό,τι δεν χρειάζεστε πια, ώστε να μπορέσετε να κάνετε χώρο για όλα τα καλά που χρειάζεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News