Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Ο Ιάκωβος Χωλίδης υποψήφιος με τον Δημήτρη Μπίνο


Ο Ιάκωβος Χωλίδης είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας, με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και γνώση για τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας. Γεννήθηκε το 1972 στη Γερμανία. Ζει και εργάζεται στη Νότια Αλμωπίας, όπου διατηρεί Διαλογητήριο-Συσκευαστήριο και ταυτόχρονα ασχολείται με την καλλιέργεια της γης. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Ηλιάδου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Λόγω και της επαγγελματικής του ενασχόλησης, γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες του αγροτικού κόσμου. Στο παρελθόν διετέλεσε Πρόεδρος της Τ.Κ. Νότιας - Αετοχωρίου, καταγράφοντας σημαντικά αποτελέσματα για το χωριό του. Η επαγγελματική του ενασχόληση αλλά και η παρουσία του στα κοινά, τον κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική μας κοινωνία.


Σε μια εποχή που η αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους με εμπειρία, ξεκάθαρες θέσεις και διαχρονικά αποδεδειγμένο ήθος, ο Ιάκωβος Χωλίδης συστρατεύεται στη συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού του Δημήτρη Μπίνου, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και ζητά με σεβασμό την ψήφο των συνδημοτών μας.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News