Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Ο Απόστολος Φάκκας υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας με τον Απόστολο Τζιτζικώστα


Διαβάστε την ανακοίνωση υποψηφιότητας του Απόστολου Φάκκα:

Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες...

Ως δημοτικός σύμβουλος και από θέσεις ευθύνης τα τελευταία χρόνια προσπάθησα και έδωσα, πάντα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που μου ανατέθηκαν, τον καλύτερο εαυτό μου στον δήμο Πέλλας. Με μεράκι, συνέπεια και μεθοδικότητα πιστεύω ότι τίμησα την ψήφο και την προτίμηση των πολιτών. Θεωρώ ότι ανταποκρίθηκα στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια οι συνδημότες μου και τους ευχαριστώ θερμά για αυτό.

Υπάρχουν όμως στη ζωή κάθε ανθρώπου σταυροδρόμια, έρχονται στιγμές για κρίσιμες και καθοριστικές αποφάσεις.Οι προκλήσεις γίνονται ακόμη μεγαλύτερες...

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες...

Γνωρίζω και γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το τεράστιο έργο που επιτελέστηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατά την διάρκεια των θητειών του Απόστολου Τζιτζικώστα. Για αυτό, με την εμπειρία που απόκτησα, θέλω να συμβάλλω από τη θέση του αιρετού στον σχεδιασμό που γίνεται για τα επόμενα χρόνια ώστε να γίνει ακόμη καλύτερη η πορεία του τόπου που αγαπώ, να δικεδικήσουμε και να υλοποιήσουμε ακόμη περισσότερα!

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει αποδείξει περίτρανα ότι υπηρετεί την δευτεροβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση με υπευθυνότητα, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και ήθος. Η πρότασή του να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος είναι άκρως τιμητική και την αποδέχθηκα ώστε να συνεισφέρω στον αγώνα αυτό με όλες μου τις δυνάμεις, όπως άλλωστε έχω μάθει να κάνω τα τελευταία χρόνια στην πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση.

Για τους παραπάνω λόγους στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου ζητώ να είστε μαζί μου, να συμπαραταχθείτε στον αγώνα μας για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον της Πέλλας και της Κεντρικής Μακεδονίας, σας ζητώ να στηρίξετε την προσπάθειά μου στο νέο κύκλο που ανοίγει για μένα, ώστε να εκπροσωπήσω όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά την Πέλλα στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την επόμενη πενταετία!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Απόστολος Φάκκας

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη "Αλληλεγγύη" και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News