Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Δ. Σταμενίτης: «Οι πολίτες ζητούν σταθερότητα, καθαρές θέσεις και ειλικρίνεια»


Συνεχίζει τις περιοδείες σε όλο τον Νομό Πέλλας ο υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας με τη Νέα Δημοκρατία κ. Διονύσης Σταμενίτης. Την Τρίτη, 09 Μαΐου 2023, συναντήθηκε με κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων Αγίου Αθανασίου, Ζέρβης, Παναγίτσας και Άρνισσας.

Μετά τις συναντήσεις του ο Διονύσης Σταμενίτης δήλωσε:

«Οι πολίτες θέλουν σταθερότητα, καθαρές θέσεις και ειλικρίνεια. Αναγνωρίζουν το έργο που έχει γίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ζητούν να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, αυτόν της συνέπειας και των πράξεων. Δεν έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα αλλά έχουμε αποδείξει ότι αναζητούμε τους τρόπους για να κάνουμε το καλύτερο. Μπροστά μας έχουμε νέους στόχους που μέσα από τον σωστό σχεδιασμό και τη σκληρή δουλειά θα τους πετύχουμε. Αυτά τα μηνύματα έλαβα κατά τη διάρκεια και της χθεσινής μου περιοδείας σε Παναγίτσα, Άγιο Αθανάσιο, Ζέρβη και Άρνισσα».





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News