Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Δήμος Σκύδρας: Ο Γιάννης Ανδρεάδης υποψήφιος με την Κατερίνα Ιγνατιάδου


Δήλωση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Ο Γιάννης Ανδρεάδης έχει καταγωγή από το Λουτροχώρι, είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) με βαθμό άριστα, κάτοχος μεταπτυχιακού οικονομικών από το London School of Economics (LSE) στο Λονδίνο, ως υπότροφος του ΙΚΥ και του ιδρύματος Καρέλια.

Εργάστηκε ως οικονομολόγος στο Υπουργείο Οικονομικών της Αγγλίας, στο Λονδίνο, στην Ανεξάρτητη Αρχή Ενέργειας και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, σε συμβουλευτικές εταιρείες, παρέχοντας υπηρεσίες σχετικές με την υποστήριξη κυβερνήσεων σε θέματα οικονομικής πολιτικής και σε επιχειρήσεις ενέργειας για ζητήματα στρατηγικής ανάπτυξης.

Παράλληλα ο Γιάννης συνεχίζει και την ακαδημαϊκή του πορεία και φοιτά στο τελευταίο έτος στη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Αγαπά το Λουτροχώρι, αγαπά τον τόπο του, αγαπά τη Σκύδρα μας, έχει αποκτήσει γνώσεις και τεχνογνωσία και όλα αυτά θέλει να τα καταθέσει για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.

Γιάννη μου, η υποψηφιότητα σου, ως δημοτικός σύμβουλος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, με τιμά προσωπικά και με γεμίζει χαρά, καθώς γνωρίζω ότι θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για να πετύχουμε τα καλύτερα για τον τόπο μας!

Καλό, επιτυχημένο και νικηφόρο αγώνα, Γιάννη μας!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News