Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Εκλογές 2023: Επική ατάκα ηλικιωμένης στις Σέρρες - «Αυτή ελπίζω να είναι η τελευταία φορά»


Μια ηλικιωμένη από τις Σέρρες έριξε την πιο επική ατάκα για τις εκλογές ως τώρα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα πήγε στο εκλογικό της κέντρο στις Σέρρες για να ψηφίσει. Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ήταν εκεί την ρώτησε πόσα χρόνια ψηφίζει στις εκλογές και η γιαγιά του έριξε την επική ατάκα: «Αυτή ελπίζω να είναι η τελευταία φορά»!

Η ηλικιωμένη γυναίκα από τις Σέρρες μίλησε αρχικά για το σημερινό πρωινό… πρόγραμμά της. «Να τελειώνουμε… Πρώτα ψηφίζω και μετά θα πάω εκκλησία. Αυτό κάνω κάθε φορά που γίνονται εκλογές».

Τότε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ ρώτησε την γιαγιά: «Πολλά χρόνια ψηφίζετε;». Εκεί η ηλικιωμένη γυναίκα από τις Σέρρες τον άφησε άναυδο με την απάντησή της: «Αυτή ας ελπίσω ότι είναι η τελευταία».

Ο δημοσιογράφος έδειξε αιφνιδιασμένος και έκπληκτος με τη απάντηση της ηλικιωμένης γυναίκας, αλλά της είπε: «Γιατί να ‘ναι η τελευταία; Χτύπα ξύλο, αχ αν είναι δυνατόν… Θα είστε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News