Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Σε ποιο χωριό της Αλμωπίας βγήκε πέμπτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με μόλις 18 ψήφους


Πέμπτο κόμμα με μόλις 18 ψήφους, αναδείχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Τ.Κ. Θηριόπετρας του Δήμου Αλμωπίας.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του χωριού:


 

2 σχόλια:

  1. λογικό είναι: Καπαδόκες απ την άκρη του Πόντου βρήκαν καταφύγιο σε μια γωνιά της Μακεδονικής Γης και φοβούνται πολύ τα εθνικά θέματα! Δεκαετίες ακόμα με την έλευση τους...γι αυτους τα εθνικά θέματα είναι ισχυρότερα απ τη δημοκρατία την ελευθερία ,την ισότητα των ανθρώπων και άλλες μεγαλύτερες αξίες.
    Δεν ξέρω κ Βαφειάδη αν το δημοσιεύσεις αλλά είναι ξεκάθαρο ότι όποιος βάζει την έννοια Πατρίδα (που ειναι σεβαστή ) πάνω απ όλα ...τότε ανήκει στο παρελθόν και μας τραβάει όλους αναγκαστικα εκει.
    Μέχρι ενα σημειο με αυτα τα θέματα...έχουμε άγνοια για την κλιματικη αλλαγη και επιμενουν στα παρακαθ? έλεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν έχουμε την παιδεία να αποδεχτούμε ακόμα τόσο προχωρημένα πράγματα φίλε μου.
    Η παιδεία που έχουμε διδαχτεί όλοι μας, εγκρίθηκε απο κάποιες κυβερνήσεις.Οι Έλληνες διδάχτηκαν την παιδεία που επέλεξαν οι κυβερνήσεις του 1930,1940,1950,1960,1970...αν τολμήσει κάποιος να αλλάξει κάτι δέχεται μπούλινγκ άγριο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News