Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Χαστούκι! Ο ρεπόρτερ Χρήστος Νικολαΐδης απαντά στον Αντώνη Κανάκη: «Άκου γελοίε τυπάκο...»


Απάντηση-χαστούκι στον Αντώνη Κανάκη έδωσε ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Χρήστος Νικολαΐδης, μετά τα όσα είπε ο παρουσιαστής για τον τρόπο κάλυψης της τραγωδίας στα Τέμπη από κανάλια και δημοσιογράφους.

Ο ρεπόρτερ, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων, με έντονο ύφος απευθύνθηκε στον Αντώνη Κανάκη, κατηγορώντας τον για «τσουβάλιασμα» των δημοσιογράφων.

Χαρακτηρίζοντάς τον «γελοίο», ο κ. Νικολαΐδης υπενθυμίζει στον παρουσιαστή ότι οι δημοσιογράφοι ήταν αυτοί που αποκάλυψαν τις ελλείψεις και τις παθογένειες του σιδηροδρομικού δικτύου, τις ευθύνες της τωρινής κυβέρνησης αλλά και των προηγούμενων, αλλά και τις κινήσεις των σταθμαρχών και του επιθεωρητή.

«Άκου λοιπόν γελοίε τυπάκο, που έγινες εκατομμυριούχος ως διασκεδαστής: όταν εγώ έφτασα στα Τέμπη, μαζί με τους συναδέλφους μου, τα παπούτσια μου κολλούσανε πάνω στις πυρωμένες λαμαρίνες.

Οι Πυροσβέστες και οι ΕΚΑΒίτες δακρυσμένοι μαζεύανε ανθρώπινα μέλη και στοιβάζανε τις μαύρες σακούλες πλάι στα συντρίμμια. Την ατμόσφαιρα πλάκωνε η πιο άσχημη μυρωδιά που έχω ποτέ νιώσει, ένα μείγμα καμένης σάρκας, λαδιών και λιωμένης λαμαρίνας».

Η απάντηση του Χρήστου Νικολαΐδη στον Αντώνη Κανάκη

«Αντώνη Κανάκη στο γράφω για να το έχεις και σε κείμενο: είσαι ένας αισχρός λασπολόγος, χυδαίος και απαράδεκτα υβριστής. Είδα το ντεμέκ οργισμένο λογύδριό σου καθώς αποκαμωμένος ξάπλωνα στο κρεβάτι του ξενοδοχείου, στο τέλος μίας ακόμη εξουθενωτικής μέρας, μίας εξαιρετικά δύσκολης αποστολής.

Και σε άκουσα να μιλάς για δημοσιογράφους-παπαγαλάκια, για τον κόσμο που δικαίως μας σιχαίνεται και για ανθρώπους που προσπαθούν να φτιάξουν μία άλλη πραγματικότητα.

Περίμενα να μιλήσεις συγκεκριμένα. Περίμενα να ακούσω το όνομα κάποιου συναδέλφου που σε εξόργισε με τα όσα είπε. Αλλά δεν έκανες καμία διάκριση. Μας τσουβάλιασες όλους μέσα στους φτηνούς χαρακτηρισμούς σου.

Έβαλες στην ίδια κατηγορία αυτούς που σε χαλάνε, για τον οποιοδήποτε δικαιολογημένο ή αδικαιολόγητο λόγο. Και αυτούς που μοχθούμε στο ρεπορτάζ.

Άκου λοιπόν γελοίε τυπάκο, που έγινες εκατομμυριούχος ως διασκεδαστής: όταν εγώ έφτασα στα Τέμπη, μαζί με τους συναδέλφους μου, τα παπούτσια μου κολλούσανε πάνω στις πυρωμένες λαμαρίνες.

Οι Πυροσβέστες και οι ΕΚΑΒίτες δακρυσμένοι μαζεύανε ανθρώπινα μέλη και στοιβάζανε τις μαύρες σακούλες πλάι στα συντρίμμια. Την ατμόσφαιρα πλάκωνε η πιο άσχημη μυρωδιά που έχω ποτέ νιώσει, ένα μείγμα καμένης σάρκας, λαδιών και λιωμένης λαμαρίνας.

Δεν κοιμήθηκα 48 ώρες. Γιατί έψαχνα. Και ξέρεις κάτι κ. Τηλεαρτίστα; Αν σήμερα όλη η Ελλάδα ξέρει με σαφήνεια πώς, πότε και γιατί έγινε το δυστύχημα, εάν τώρα όποιον Έλληνα και να ρωτήσεις θα σου πει για τη βάρδια των σταθμαρχών, για τα ψαλίδια που έμειναν κλειστά, για το σύστημα τηλεδιοίκησης που δεν δουλεύει, για το ποιος ήταν υπηρεσία εκείνη την ώρα και τόσα άλλα είναι γιατί οι Δημοσιογράφοι που εσύ με τέτοιο ποταπό τρόπο βρίζεις, τα ανακάλυψαν και τα μετέδωσαν! Τα έφεραν στη γνώση του κάθε Έλληνα.

Είμαι πολύ σίγουρος ότι ο ΟΣΕ δεν θα ήθελε με τίποτε να βγουν τα άπλυτά του στη φόρα. Ούτε η κυβέρνηση θα ήθελε να γνωστοποιηθούν όλα αυτά με τις καθυστερήσεις της. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε να ξέρουν πολλοί για τις δικές του ευθύνες. Το υπουργείο Υποδομών θα ήθελε πολύ να μη μάθετε ποτέ για το Σύστημα Τηλεδιοίκησης. Οι σταθμάρχες επίσης θα σκότωναν για να μην μαθευτεί ότι την κοπάνησαν στη βάρδιά τους. Και ο Επιθεωρητής θα ήθελε πολύ να μην μάθει κανείς ότι πήρε αναρρωτική. Περισσότερο από όσο ήθελες εσύ να μη μαθευτούν ποτέ οι πομπές του Στάθη.

Αλλά όλα είναι στο φως σήμερα. Όλη η Ελλάδα γνωρίζει… Και φυσικά όχι χάρη στη δική σου εκπομπή».

5 σχόλια:

  1. Κανακης ο αρχοντοβλαχος ειρωνικος τυπακος που εγινε εκατομυριουχος με της παπαριες που πουλαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΠΟΛΑΚΗΣ ΤΙ ΚΑΝΑΚΗΣ ΤΟΞΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την τοξική κυβέρνηση δεν ακούω τίποτα.Αλλά μάλλον φταίει ο Πολάκης που καπνίζει.

      Διαγραφή
  3. το ερπετο της λάσπης γνωστος στη Σαλονικη για το τουπέ του, τόσα χρόνια δεν γνώριζε τη εκανε ο κολλητος του ο Στάθης και σηκώνει το δάχτυλο στους ανθρώπους που ξημερωβραδιάζοντε για να μαθαίνει της λετομέρειες αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙ Ο ΚΑΝΑΚΗΣ ΕΛΕΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News