Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Δεν έχει ψηφιστεί ο προϋπολογισμός με ευθύνη της Διοίκησης - «Κενό λειτουργίας» εντοπίζει ο Δ. Μπίνος


Κενό λειτουργίας στο Δήμο Αλμωπίας, βλέπει ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Μπίνος, καθώς με ευθύνη της παράταξης που διοικεί δεν έχει ψηφιστεί ακόμα ο προϋπολογισμός ενώ βρισκόμαστε ήδη στον Μάρτιο.

Αυτό δήλωσε ο κ. Μπίνος, μιλώντας τη Παρασκευή στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ με αφορμή την διόρθωση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά την απόρριψή της από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Όπως τόνισε, η αντιπολίτευση είχε επισημάνει ότι μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για ακυρότητα πολλών αρμοδιοτήτων από τις οικονομικές επιτροπές, αφού αυτές ξαναπήγαν στα Δημοτικά Συμβούλια, είχε προειδοποιήσει την διοίκηση ότι βάζει τον Δήμο σε περιπέτειες. Έτσι, απόφαση που αφορούσε την ΔΗΚΕΑ, ελήφθη από την οικονομική επιτροπή και όχι από το Δημοτικό Συμβούλιο. Όπως ήταν αναμενόμενο απορρίφθηκε.

Αποτέλεσμα είναι, να μένουν σε εκκρεμότητα πολλές πληρωμές, μεταξύ των οποίων και αυτή του προσωπικού του προγράμματος "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ".

Ο κ. Μπίνος τόνισε πως έστω στο διάστημα που απομένει, καλό είναι όλοι μας να φερόμαστε πιο προσεκτικά για να μην ταλαιπωρούμε χωρίς λόγο τους συμπολίτες μας.

1 σχόλιο:

  1. Η Δημοτική αρχή Μπατση είναι ότι χειρότερο περασε απτην Αλμωπία. Μαζί με τον συνεργάτη του παρουτογλου θα πάνε σπίτι! Δημητρη ήσουν και είσαι καθαρός και άξιος! Είμαστε μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News