Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Αιχμές Θ. Θεοδωρίδη κατά Στ. Φουντουκίδη: «Δεν θέλουμε κάποιους που δεν ξέρουν την αυτοδιοίκηση, να μάθουν στο κεφάλι μας» (ΒΙΝΤΕΟ)


Θ. Θεοδωρίδης: «Όλοι εμείς στην ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ εκφράζουμε την Ελπίδα»

Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης παρουσίασε στα Γιαννιτσά τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά» και ξεκίνησε επίσημα

Τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του «Πέλλα Μπροστά» παρουσίασε σε ανοιχτή εκδήλωση το Σάββατο 18 Μαρτίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, δεσμευόμενος για διαρκή διαβούλευση με τους φορείς και τις τοπικές κοινωνίες, μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος το οποίο θα ακολουθήσει την επόμενη μέρα των εκλογών.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου «Πέλλα» στα Γιαννιτσά ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να υπηρετείς τον συμπολίτη σου. Το γείτονα. Τον επαγγελματία της περιοχής σου. Και να προσπαθείς να κάνεις πιο εύκολη την καθημερινότητα τους. Να φροντίζεις για τα «μικρά», αλλά και να σχεδιάζεις για τα «μεγάλα». Για την αναπτυξιακή προοπτική μιας περιοχής. Για να χτίσουμε το μέλλον των παιδιών μας».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε κομβικό σημείο είναι να νοιώσουμε όλοι δημότες του ίδιου Δήμου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κατακτήσουμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε στη νέα εποχή σαν συγκροτημένος, δυνατός και αποτελεσματικός Δήμος είναι το θεμελιώδες: Να νοιώσουμε όλοι μας δημότες του ίδιου Δήμου! Ενός Δήμου που αποτελείται και από τα Γιαννιτσά και από όλες τις κοινότητες που ενσωμάτωσε ο Καλλικράτης».

Κλείνοντας ο κ. Θεοδωρίδης χαρακτηριστικά τόνισε: Σε αυτόν τον αγώνα σας ζητώ να είστε μαζί μου. Να κοιτάξουμε μαζί μπροστά, μαζί στο μέλλον, να φτιάξουμε μαζί, να πετύχουμε μαζί. Για να αποκτήσουμε μια δημοτική αρχή, που θα παράγει έργο με μετρήσιμα αποτελέσματα. Θα σας χρειαστούμε όλους και ακόμη περισσότερους. Θα σας χρειαστούμε όλους δίπλα μας. Κάθε ημέρα, και κάθε στιγμή. Σταθείτε στο πλευρό μας, και θα φέρουμε στην πόλη μας την μεγάλη αλλαγή που όλοι μας έχουμε ανάγκη. Γιατί όταν στεκόμαστε μαζί, ενωμένοι, δίπλα και μαζί με τον πολίτη, με πίστη στις αξίες και τις ιδέες μας, δεν υπάρχει κανείς και τίποτε που να μπορεί να μας γυρίσει πίσω.

Τον κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη προλόγισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ενώ παραβρέθηκε και η Περιφερειακή Σύμβουλος Φιλιππιάδου Μαγδαληνή.

Πρέπει να επισημανθεί ότι ανακοινώθηκαν και τα πρώτα ονόματα υποψηφίων συμβούλων και θα πραγματοποιηθεί ειδική συνέντευξη τύπου για την ανακοίνωσή τους.

Ακολουθεί η ομιλία του υπ. Δημάρχου Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη:

. .










 

2 σχόλια:

  1. Είσαι πολύ πολύ λίγος για να πιάνεις στό στόμα σου τον Στάθη Φουντουκίδη.
    Δεν έχεις καμία τύχη πλέον στο πολιτικό χάρτη τού Ν. Πέλλας, και είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό και ο ίδιος σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδοοικογενειακος πόλεμος,ΑΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News