Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Δ. Σταμενίτης: Προκήρυξη 11 νέων θέσεων ιατρών για ιατρικές μονάδες του Ν. Πέλλας


Με απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, κ. Μίνας Γκάγκα εγκρίθηκε η προκήρυξη 854 θέσεων ειδικευμένων ιατρών και οδοντιάτρων στο ΕΣΥ και 5 θέσεων στο ΕΚΑΒ.

Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνονται 11 νέες θέσεις για τις ιατρικές μονάδες του Νομού Πέλλας (Νοσοκομεία Γιαννιτσών & Έδεσσας, Κ.Υ. Κρύας Βρύσης και Αριδαίας).

Αναλυτικά:

- Για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών:

1 Θέση Επιμελητή Β’ Ακτινολογίας

1 Θέση Διευθυντή Εσωτερικής Παθολογίας

2 Θέσεις Επιμελητή Β’ Εσωτερικής Παθολογίας

- Για το Νοσοκομείο Έδεσσας:

1 Θέση Επιμελητή Β’ Ουρολογίας

1 Θέση Επιμελητή Α’ Εσωτερικής Παθολογίας

1 Θέση Επιμελητή Α’ Χειρουργικής

1 Θέση Επιμελητή Β’ Παιδιατρικής

- Για το Κέντρο Υγείας  Κρύας Βρύσης:

2 Θέσεις Επιμελητή Β’ Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής

- Για το Κέντρο Υγείας Αριδαίας:

1 Θέση Επιμελητή Β’ Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής

Αναφορικά με την εξέλιξη ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε: «Η προσπάθεια για επαρκή στελέχωση των ιατρικών μονάδων του Νομού Πέλλας συνεχίζεται, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών σε όλους τους πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News