Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Σκύδρα: Δημοσιογράφος έπεσε από σκάλα και βρέθηκε στο κενό (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο δημοσιογράφος, ο οποίος ήθελε να μεταδώσει τον αγώνα, βρέθηκε στο κενό όταν υποχώρησε η σκάλα που τον στήριζε.

Τυχερός, μέσα στην ατυχία του, στάθηκε ο δημοσιογράφος Τάσος Καμπάνης ο οποίος βρέθηκε το βράδυ του Σάββατο (28/1) στο κλειστό γυμναστήριο των Καλυβίων για να μεταδώσει τον αγώνα του πρωταθλήματος Volley League μεταξύ του Αριστοτέλη Σκύδρας και του ΟΦΗ για την 12η αγωνιστική.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έχει δημοσιευτεί στο Facebook, ο δημοσιογράφος βρέθηκε στο κενό όταν υποχώρησε η σκάλα που τον στήριζε στο γήπεδο των Καλυβίων πριν τον αγώνα. Προσπαθούσε να πάρει θέση για να κάνει τη μετάδοση του αγώνα.

Και παρότι η σκάλα υποχώρησε, τα άμεσα αντανακλαστικά του, η καλή φυσική του κατάσταση και η καθημερινή ενασχόληση με την πυγμαχία- όπως αναφέρεται στην ανάρτηση- τον βοήθησαν να γλιτώσει τα χειρότερα.

Έτσι, βλέποντας πως κινδυνεύει να πέσει κάθετα από ύψος 3 μέτρων, στροβιλίστηκε γύρω από τον άξονα της σκάλας, πέφτοντας πάνω στα τραπέζια, όπως φαίνεται στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του γυμναστηρίου.

Στη συνέχεια, οι άνθρωποι του Αριστοτέλη και οι αθλητές των ομάδων του Αριστοτέλη και του ΟΦΗ έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Ευτυχώς δεν χτύπησε, κάνοντας κανονικά τη μετάδοση του αγώνα.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News