Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Π.Ε. Πέλλας: Φωτίσθηκε η αερογέφυρα Μελισσίου


Ιορδάνης Τζαμτζής: «Είμαστε καθημερινά παρόντες, όπου μας χρειάζονται οι συμπολίτες μας»

Άλλαξε όψη η αερογέφυρα Μελισσίου, μετά την ολική αποκατάσταση των ζημιών και καλωδίων και τον ηλεκτροφωτισμό της γέφυρας, από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Η αερογέφυρα αναβαθμίστηκε λειτουργικά και αισθητικά, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Ηλεκτροφωτισμού Οδικού Δικτύου», με το οποίο η Π.Ε. Πέλλας αναδεικνύει γέφυρες, κόμβους και δρόμους, ώστε να είναι ασφαλέστερες οι μετακινήσεις.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, δήλωσε:

«Με τον νέο φωτισμό των γεφυρών και δρόμων, δημιουργούμε συνθήκες ασφάλειας για τους πολίτες. Είμαστε καθημερινά παρόντες, όπου μας χρειάζονται οι συμπολίτες μας, επιλύοντας προβλήματα προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών της Πέλλας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News