Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Έδεσσα: Πρόσκληση σε Ημερίδα με θέμα: «Το ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας»


Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα με θέμα «Το ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, στη συνεδριακή αίθουσα του Διοικητηρίου της Έδεσσας, στις 11.00 πμ και έως τις 1.30 μμ.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ενημέρωση για τα έως τώρα επιτεύγματα του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και για τα αποτελέσματα και οφέλη από τις δράσεις και τα έργα που ολοκληρώνονται.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό, και απευθύνεται επίσης σε δικαιούχους, δυνητικούς δικαιούχους, κοινωνικούς και οικονομικούς εταίρους του Προγράμματος, φορείς εν γένει και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για το περιεχόμενο του Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής και η Προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής κα Αγγελική Ωραιοπούλου. Το πρόγραμμα της Ημερίδας επισυνάπτεται.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Απόστολος Γ. Τζιτζικώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News