Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

ΒΟΜΒΑ: «Εκπομπή με πλήρωσε να πω ψέματα για τον π. Αντώνιο», λέει πρώην τρόφιμος (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε μία δήλωση – “βόμβα” προχώρησε ο Ελλάδιος, πρώην τρόφιμος στην Κιβωτό του Κόσμου.

Ο Ελλάδιος, στις αρχές Δεκεμβρίου είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή και έκανε λόγο για φρικιαστικές συνθήκες στις δομές της Κιβωτού. Ωστόσο, πριν λίγες μέρες ο Ελλάδιος προχώρησε σε μια δήλωση που ανατρέπει τα όσα είχε δηλώσει τότε.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανήρτησε σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίζεται να λέει πως τα όσα είχε πει για Κιβωτό του Κόσμου ήταν ψέματα. Μάλιστα ο ισχυρισμός του δεν σταματά εκεί, αφού σύμφωνα με τα όσα λέει, πληρώθηκε από την τηλεοπτική εκπομπή προκειμένου να πει τα όσα είπε.

“Είχα βγει σε μια εκπομπή για την Κιβωτό του Κόσμου και είχα κάνει κάποιες δηλώσεις. Αυτές οι δηλώσεις είναι ψέματα όλες”, λέει αρχικά. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ελλάδιος, είδε στην τηλεόραση την υπόθεση της Κιβωτού και πήγε στην εκπομπή να μιλήσει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εκπομπή του είπε πως αν βγει και ισχυριστεί τα όσα ισχυρίστηκε, τότε θα του έδινε κάποιο χρηματικό ποσό. “Εγώ είχα ανάγκη, κάθισα, μου είπαν τι θα πω και τα είπα και δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Ούτε πετάγαμε ρούχα στους κάδους, ούτε με έχουνε χτυπήσει, ούτε μου έχουν κάνει κάποιο κακό. Ίσα ίσα μας δώσανε και αγάπη”.

Όπως λέει, κανείς δεν τον έχει χτυπήσει στη δομή, ούτε ο πατήρ Αντώνιος. “Εμένα με έχει βοηθήσει με έχει στηρίξει σε όλα μου έχει δώσει αγάπη αυτός ο άνθρωπος”, λέει ο Ελλάδιος για τον πατέρα Αντώνιο.

Κλείνοντας το βίντεο ζητά συγγνώμη τόσο από τον κόσμο όσο και από τον πατέρα Αντώνιο για τα όσα δήλωσε στην εκπομπή.

Τι είχε δηλώσει στην τηλεοπτική εκπομπή

Μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο στις 7 Δεκεμβρίου, ο Ελλάδιος ανέφερε ότι είχε υποστεί ξυλοδαρμό δύο φορές κατά τη διάρκεια της διαμονής του στη δομή.

Αποκάλυψε, δε, τα εξής: «Καλύτερα να ήσουν μέσα στη φυλακή παρά στη δομή. Δηλαδή ένα παιδί 14 με 15 ετών το έχεις να δουλεύει, δεν το πας μία βόλτα, δεν έχει φίλους και δεν το αφήνεις να μιλάει με την οικογένειά του».

Οι σοκαριστικές περιγραφές δεν σταματούν εκεί: «Με πήγαν στην Πιπίνου γιατί έλεγα ”ρε” και τους πήγαινα κόντρα. Ξυπνούσαμε το πρωί και πηγαίναμε για δουλειά στην αποθήκη της Κιβωτού και σχολάγαμε κατά τις 6. Όταν τελειώναμε από την δουλειά, δεν είχαμε να δούμε ούτε τηλεόραση. Στην Πιπίνου έμεινα ένα χρόνο».

Ο Ελλάδιος καθώς εργαζόταν στις αποθήκες έχει εικόνα και για τα ρούχα που πήγαινε ο κόσμος στη δομή, ενώ του είχε ζητηθεί από τους ιθύνοντες να πάει να πετάξει τα ρούχα και μάλιστα να σιγουρευτεί να τα πετάξει μέσα στους κάδους.

Σχετικά με τη διακίνηση χρήματος μέσα στη δομή ο πρώην τρόφιμος ανέφερε: «Η Κιβωτός μάζευε και 10 χιλιάδες ευρώ τις Κυριακές από τις δωρεές».

.  

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News