Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

ΣΟΚ στην Αριδαία: Νεκρός σε τροχαίο ο Σίμος Σωτηριάδης - Τον παρέσυρε αυτοκίνητο


Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Αλμωπίας, η είδηση του τραγικού θανάτου του Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας Σίμου Σωτηριάδη, σε ηλικία 63 ετών.

Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί της Παρασκευής 3/2, λίγο πριν τις 8, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, παρασύρθηκε θανάσιμα από Ι.Χ. αυτοκίνητο, την ώρα που διέσχιζε τον δρόμο για να πάει στο σχολείο του.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Α.Τ. Αριδαίας, ενώ το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω πένθους.

8 σχόλια:

  1. Μεγάλη απώλεια για την Αλμωπία! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια! Π.Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάμαι! Καλή του Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό ταξίδι Σίμο! Μήπως η είσοδος για το σχολείο δεν θα έπρεπε να είναι στον κεντρικό δρόμο?Κάθε μεσημέρι ένας χαμός με τα αυτοκίνητα των γονέων.Επικίνδυνος δρόμος για όλους.Κουράγιο στην οικογένεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα παιδια μπαινουν το πρωι και βγαινουν το μεσημερι απο την πισω εισοδο του σχολειου, οχι απο αυτην που βρισκεται επανω στον κεντρικο δρομο...

      Διαγραφή
  4. α ρε Σιμο,Κoυραγιο στους οικοιους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανάπαυση εν ειρήνη!
    Και όσο για την Αριδαία τα λόγια είναι περιττά....έχω την εντύπωση πως όσοι παίρνουν δίπλωμα για την πόλη πέρα από το ΚΟΚ, εξετάζονται και έξτρα στον ΚΟΚ της Αριδαίας (Πατάμε πεζούς, δεν παρατηρούμε στοπ, παρκάρουμε όπου μας βολεψει κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News