Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Θρίλερ στον Έβρο: Βρέθηκε μαχαιρωμένη σε γκρεμό η 28χρονη επικεφαλής του καρναβαλιού


Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της 28χρονης από το Τυχερό Σουφλίου, που αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής (19.02.2023) και σήμερα βρέθηκε νεκρή στην περιοχή του χωριού Λευκίμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evrosnews.gr, η 28χρονη που ήταν μία από τους επικεφαλής του φετινού καρναβαλιού, καθώς κατασκεύαζε τα άρματα, βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος, κοντά στην καρδιά, και σε μικρή χαράδρα περίπου 30 μέτρων, όπου είχε πέσει με τη μοτοσικλέτα της.

Στο σημείο αυτό την βρήκε ο θείος της, ο οποίος μαζί με την οικογένεια της και τους συγγενείς, την αναζητούσαν από χθες το απόγευμα και επειδή όλοι γνώριζαν πως συνήθιζε να πηγαίνει προς το βουνό τη Λευκίμης, σήμερα το πρωί κινήθηκε σε αυτή την κατεύθυνση.

Επι τόπου έφτασαν υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, αλλά και ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, που έκανε μία πρώτη εκτίμηση εξετάζοντας το άψυχο κορμί της κοπέλας. Θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Τις έρευνες έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει η περιοχή Τυχερού. Επίσης αναζητείται αν υπάρχει κάποια κάμερα οπιυδήποτε, στην διαδρομή από το Τυχερό προς την Λευκίμη και το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 28χρονη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν μόνη της στην μοτοσικλέτα ή επέβαινε και κάποιος άλλος.

Ύστερα από αυτή την τραγική εξέλιξη, το καρναβάλι της περιοχής θα αναβληθεί.

To ραντεβού που δεν πήγε ποτέ

Όπως αναφέρει το evrosnews.gr, η νεαρή γυναίκα είχε δώσει ραντεβού με φίλους της στο γήπεδο για το απόγευμα της Κυριακής, για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα της τοπικής ομάδας.

Όμως, δεν εμφανίστηκε ποτέ και έτσι άρχισε η αναζήτηση της. Τελικά, σήμερα το πρωί, εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή της Λευκίμης, όπου είχε πάει με την μοτοσικλέτα της.

1 σχόλιο:

  1. Καλο ταξίδι να εχει κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια της και στους φίλους της και στους συγγενείς της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News