Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Δ. Κυριλίδης: «Δίνουν ψίχουλα στους αγρότες αλλά εκατομμύρια σε αναθέσεις»


Την ώρα που βουλευτές της Κυβέρνησης έπαιρναν παράνομα αναθέσεις, την ώρα που φιλοκυβερνητικοί λαμβάνουν εκατομμύρια από αναπτυξιακούς νόμους, την ώρα που τα κανάλια παίρνουν εκατομμύρια, οι αγρότες όλης της χώρας μένουν ξανά στο περιθώριο.

Οι χθεσινές ανακοινώσεις για τις αποζημιώσεις δημιουργούν ακόμη ένα ανέκδοτο για τα περί μέριμνας του αγροτικού κόσμου. Χωρίς βέβαια να αρκεί αυτό, αφήνουν ακόμη και παραγωγές εκτός των αποζημιώσεων κάτι που μάλλον σχεδιάζει την δημιουργία αγροτών 2ης κατηγορίας.

Γιατί μένουν εκτός χάρτη συγκεκριμένες ποικιλίες; Γιατί οι αποζημιώσεις είναι ελάχιστες; Δεν αρκούν ούτε για την νέα παραγωγή λαμβάνοντας υπόψη την ακρίβεια στα λιπάσματα και στην ενέργεια. Ποιο είναι το πλάνο του υπουργείου; Να υπονομεύσει πλήρως τον αγροτικό κόσμο;

Στηρίζουμε στο σύνολο τους τα δίκαια αιτήματα των αγροτών που δεκαετίες τώρα τους κοροϊδεύουν συνειδητά. Και προσαυξάνουμε τα αίτηματα τους με φορολογικές ελαφρύνσεις κάθετες προς όλους τους Έλληνες. Είναι πλέον θέμα επιβίωσης.

Δήμος Κυριλίδης

Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας

Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News