Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

«Μεθούσε, τη χτυπούσε, καλούσε ασθενοφόρο και την ξαναχτυπούσε» - Ο συνεχιζόμενος εφιάλτης του θύματος γυναικοκτονίας στη Νίκαια


Έναν εφιάλτη ζούσε στα χέρια του 50χρονου η 54χρονη που τελικά έπεσε θύμα γυναικοκτονίας στη Νίκαια, με την έκθεση του ιατροδικαστή να αποκαλύπτει τις δραματικές τελευταίες στιγμές που έζησε στο σπίτι τους.

Ακόμα μια γυναικοκτονία σημειώθηκε στη Νίκαια, όταν ένας 50χρονος στραγγάλισε την 54χρονη γυναίκα του με τα ίδια του τα χέρια και πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία, λέγοντάς τους ότι «ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου». Σύμφωνα με την τηλεόραση του OPEN, η 54χρονη ζούσε έναν συνεχιζόμενο εφιάλτη στα χέρια του.

Ο 50χρονος μεθούσε και χτυπούσε τη γυναίκα του, μετά καλούσε ασθενοφόρο και μετά την ξαναχτυπούσε μέχρι να λήξει το κάθε συμβάν, ανέφεραν οι γείτονες, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη τα ξημερώματα της Κυριακής (22.1.2023).

Άλλωστε, η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση που βγήκε στη δημοσιότητα χθες, λίγες ώρες μετά τη γυναικοκτονία στη Νίκαια, κάνει λόγο για στραγγαλισμό με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης της 54χρονης, εκχυμώσεις συμβατές με τα δάχτυλα του δράστη στον λαιμό της αλλά και χτυπήματα στο κορμί του θύματος.

Μάλιστα, ένα χτύπημα στο αριστερό βλέφαρο της 54χρονης αποκαλύπτει ότι κατά πάσα πιθανότητα η γυναίκα είχε υποστεί ξυλοδαρμό πριν τελικά πεθάνει από τα χέρια του 50χρονου. Ο 50χρονος έχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχοντας νοσηλευτεί και στο Δαφνί.

Ο 50χρονος περίμενε τους αστυνομικούς να πάνε να τον συλλάβουν. Όταν τον μετέφεραν στο τμήμα, έπαθε επιληπτική κρίση και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν. Τελικά οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά καθώς σήμερα, Δευτέρα (23/1) θα οδηγηθεί στα δικαστήρια Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News