Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Στ. Καστερίδης για Νοσοκομείο Γιαννιτσών: «Ραντεβού στο συλλαλητήριο της Τετάρτης»


Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας Στάθη Καστερίδη:

Η πεποίθησή μου και η στάση μου ως άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, είναι πως στα μεγάλα ζητήματα του τόπου μας πρέπει να παίρνουμε θέση.

Η παράταξή μας ζήτησε την σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου, με μοναδικό θέμα τον κίνδυνο υποβάθμισης των υπηρεσιών του Νοσοκομείου Γιαννιτσών. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Η ανησυχία όλων δεδομένη, η αγωνία για το μέλλον παροχής της δημόσιας φροντίδας ελπίζω κοινή για όλους μας.

Από την συνεδρίαση θα εκδοθεί κοινό ψήφισμα, ενώ το ραντεβού όλων μας ανανεώνεται για την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στις 5μ.μ. στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών, στο συλλαλητήριο των ανθρώπων και εργαζομένων του νοσοκομείου μας για την προστασία της ζωής μας και της υγείας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News