Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Αλμωπία - Κακοκαιρία: Τη συνδρομή της Κυβέρνησης ζήτησε ο Δ. Σταμενίτης


Την ονομαστική του εορτή γιορτάζει σήμερα ο Βουλευτής Πέλλας της ΝΔ και με αυτή την αφορμή πραγματοποιεί εκδήλωση σε ξενοδοχείο των Γιαννιτσών.

Ωστόσο, η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Αλμωπία, τον απασχόλησε ιδιαίτερα.

Σε δήλωσή του ο κ. Σταμενίτης αναφέρει τα εξής:

Ευχαριστώ πολύ τους συμπολίτες μου στην Αλμωπία για τις ευχές που μου στέλνουν. Κατανοούμε την αδυναμία να παραβρεθούν στην εκδήλωση μας και τους ζητάμε να φροντίσουν για την ασφάλεια τους και να μην μετακινηθούν όπως προτρέπουν οι αρμόδιες αρχές.

Έχω επικοινωνήσει ήδη με τον Υφυπουργό παρά τον Πρωθυπουργό κ. Μπρατακο και επίσης με το γραφείο του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό αρμόδιο για τις φυσικές καταστροφές, κ. Τριαντόπουλου, τους οποίους ενημέρωσα για τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στην Αλμωπία και ζήτησα να οργανωθεί κυβερνητικό κλιμάκιο ώστε να συνδράμει σε όλους αυτούς που έχουν πληγεί από την έντονη κακοκαιρία και τη βροχόπτωση.

6 σχόλια:

  1. Περνα τα σχόλια ρεζίλι έγινε η άριδαια σε όλη την Ελλάδα φοβάσαι μην θίξουμε τούς κυβερνώντες βουλευτές και δημάρχους; αλλά το δικό σου το σπίτι η επιχείρηση δεν έγινε πισίνα αν γινόταν να δείς τη ωραία θα τραγουδουσες πρώτο τραπέζι πίστα παπαγαλάκια όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο.η μόνη πόλη που πλημμύρισε στην Ελλάδα.πας καλά?από ποτέ έχεις να δεις ειδήσεις? Ναι έγινε ζημιά αλλά μην το παρατραβας

      Διαγραφή
    2. 9.11 ΓΙΑ ΜΑΛ.... ΣΕ ΚΟΒΩ ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  2. Ρε 9.11 μεθυσμένος γράφεις; Τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεθυσμενος δεν ξερω αλλα παρατρεχάμενος ειναι.

      Διαγραφή
  3. Ρε παιδιά για να μην πιαστώ απροετοίμαστος την άλλη φορά κάνα μαγαζί που πουλάει είδη θαλάσσης έχει στην Αριδαία;και μάσκες για τούς ψεκασμενους που δικαιολογούν τις αρχές του δήμου και τα ρίχνουν όλα στο κακό καιρό Αντί να κοιτάξουν στον καθρέφτη και να δούνε πως τα έκαναν σκατα για άλλη μία φορά,και στον 10:16 επειδή τον κόβω τελείως βλάκα, επειδή ρε παπάρα έχουν πνιγεί και άλλες πόλεις πρέπει να είναι άλλοθι για την Αριδαία αυτό,δεν μου λές; ψηφίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News