Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Ψηφίζει τον τελευταίο της προϋπολογισμό η Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας


Τον τελευταίο της προϋπολογισμό, που αφορά στο οικονομικό έτος 2023, θα ψηφίσει η Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα «Ψήφιση Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ-Πίνακας Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων) οικονομικού έτους 2023 του Δήμου Αλμωπίας».

Πρόκειται για τον τελευταίο προϋπολογισμό της παρούσας δημοτικής περιόδου, καθώς στις 8 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι Δημοτικές Εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News