Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Κάλεσμα για συμμετοχή στο μεγάλο Συλλαλητήριο για την Υγεία στον πεζόδρομο Γιαννιτσών


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ – ΠΕΛΛΑΣ

Κάλεσμα για συμμετοχή και στήριξη στους αγώνες που φουντώνουν στην περιοχή

Η νέα διοίκηση του Σωματείου μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που ενίσχυσαν και με την ψήφο τους το σωματείο τους, πολλοί από αυτούς κάνοντας το βήμα για πρώτη φορά. Η επαφή μας με τους συναδέλφους όλο αυτό το διάστημα, οι συζητήσεις μας και η ανταλλαγή απόψεων, η αγωνία όλων να δυναμώσει το Σωματείο, να μπούμε περισσότεροι στη δράση και στους αγώνες που ξεσπάνε, μας γεμίζει αισιοδοξία.

Τις τελευταίες μέρες και στους δυο νομούς παίρνονται αποφάσεις για οργάνωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων, με πλαίσια διεκδικήσεων που γεννιούνται μέσα από συλλογικές διαδικασίες, γενικές συνελεύσεις, συσκέψεις σωματείων και φορέων, συζητήσεις με εργαζόμενους και με όλο το λαό της περιοχής μας.

Στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους βιοπαλαιστές αγρότες που και στους δυο νομούς με υπερηφάνεια προασπίζονται το δικαίωμα τους να παραμείνουν στα χωράφια τους και στα χωριά τους. Στηρίζουμε και δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στον αποφασιστικό και δίκαιο αγώνα τους.

Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε δυναμικά να συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην οργάνωση ενός αγώνα που ξεκίνησε πριν από χρόνια για την προάσπιση της υγείας μας και της ζωής μας. Μπροστά στον κίνδυνο της γενικευμένης κατάρρευσης των νοσοκομείων και κέντρων υγείας των νομών μας, δεν μπορούμε παρά να σταθούμε στο πλευρό των σωματείων των γιατρών και εργαζομένων στα νοσοκομεία και κέντρα υγείας που έχουν εδώ και πολύ καιρό παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια την κατάσταση στις δομές υγείας, έχουν καταγγείλει τις στοχεύσεις της κυβέρνησης, έχουν ζητήσει τη συμβολή όλων στην επιτυχία μιας μάχης που αφορά κάθε εργαζόμενο, άνεργο, αγρότη, αυτοαπασχολούμενο, συνταξιούχο, αφορά όλους και όλες.

Καλούμε όλα τα σωματεία και τους φορείς που δεν έχουν πάρει ακόμα μέρος στις διαδικασίες να το κάνουν χωρίς άλλο χάσιμο χρόνου και να συμπορευτούν μαζί μας. Καλούμε τους εργαζόμενους, να έρθουν σε επικοινωνία με το Σωματείο, να στηρίξουν τις δράσεις που έχουν αποφασιστεί για τις επόμενες μέρες.

Να συμμετέχουμε όλοι μαζικά και δυναμικά

Στο μεγάλο Συλλαλητήριο για την Υγεία, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών

Τετάρτη 1 Φλεβάρη, στις 5 το απόγευμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News