Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

ΣΟΚ στη Βέροια: Νεκρό μωρό στο φράγμα του Αλιάκμονα - Πληροφορίες ότι το σκότωσε η μητέρα του


To μωρό εντοπίστηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια, με τους αστυνομικούς να βρίσκονται πολύ κοντά στην άκρη του νήματος. Στη διαπίστωση όλων όσων προηγήθηκαν πριν το ανατριχιαστικό συμβάν.

Το αγγελούδι, ένα κοριτσάκι μόλις 11 μηνών, βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα, μέσα στα παγωμένα νερά. Περαστικοί που είδαν τις ανατριχιαστικές εικόνες ειδοποίησαν την αστυνομία, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δολοφονία. Ότι το μωρό άφησε στο σημείο η μητέρα του, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Το κοριτσάκι ξεψύχησε μέσα σε λίγα λεπτά και έτσι όταν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, οι γιατροί δεν είχαν περιθώρια να το επαναφέρουν.

Το μωρό βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια, αργά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς από περαστικούς. Ο θάνατός του, διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας. Οι γιατροί που κλήθηκαν να διαχειριστούν το συμβάν, ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Τους αστυνομικούς είχαν ειδοποιήσει νωρίτερα και κάτοικοι της περιοχής που είδαν το 11 μηνών κοριτσάκι νεκρό στα παγωμένα νερά του φράγματος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το μωρό, άφησε στα παγωμάνα νερά του ποταμού η ίδια του η μητέρα, για να ξεψυχήσει. Η 30χρονη, που πέταξε το βρέφος φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η μητέρα που διαμένει με τους γονείς της σε χωριό του νομού Ημαθίας έχει νοσηλευτεί κατ’ επανάληψη σε ψυχιατρικά ιδρύματα. Μετά το έγκλημα, φέρεται να πήγε στην Αλεξάνδρεια και να διέμεινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο.

Σε ερωτήσεις των γονέων της για το παιδί, δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις. Οι γονείς ανέφεραν το γεγονός στην αστυνομία η οποία επιλήφθηκε της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικά μέσα η 30χρονη γυναίκα αρχικά έπεφτε σε αντιφάσεις, υποστηρίζοντας ότι το μωρό το είχε αφήσει σε άλλο σημείο αλλά μετά από πιέσεις των αστυνομικών ομολόγησε ότι έριξε το μωρό μέσα στον ποταμό Αλιάκμονα.

Στο σημείο έφτασαν δύτες της ΕΜΑΚ οι οποίοι και ανέσυραν το μωρό νεκρό.

1 σχόλιο:

  1. Επειδή πραγματικά υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν ψυχολογικά προβλήματα, άλλοι ελαφράς μορφής άλλοι πιο σοβαρά και κυκλοφορούν ελεύθερα στην κοινωνία, μήπως πρέπει το κράτος να μεριμνά λίγο περισσότερο για αυτούς; Δηλαδή υπάρχουν πολλοί που παίρνουν φάρμακα και ακολουθούν κάποια αγωγή, όμως το αν παίρνουν τα φάρμακα δεν το ελέγχει κανείς παρά μόνο οι συγγενείς,αν υπάρχουν, αν ενδιαφέρονται και αν είναι σε θέση να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης... Μια φορά την εβδομάδα θα πρέπει η κοινωνική πρόνοια να επισκέπτεται και να παρακολουθεί όλα τα άτομα που παίρνουν φαρμακευτική αγωγή, γιατί αν σταματήσουν να την παίρνουν τότε και προβλήματα δημιουργούν στο κοινωνικό σύνολο και επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν... Αλλά και η οικογένεια πρέπει να συνεργάζεται σωστά ώστε να υπάρχει αποτέλεσμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News