Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Έφη Θώδη: «Δεν τίθεται θέμα νοσηλείας της» λέει η δικηγόρος της Γιάννα Παναγοπούλου


Ένα δημοσίευμα για την υγεία της Έφης Θώδη κατά τη διάρκεια περιοδείας της στον Καναδά προκάλεσε τη διάψευση από την πλευρά της γνωστής τραγουδίστριας. Η δικηγόρος της, Γιάννα Παναγοπούλου ξεκαθάρισε ότι δεν θα χρειαστεί καμία νοσηλεία.

Το δημοσίευμα που διαψεύδει η πλευρά της τραγουδίστριας, ήθελε την Έφη Θώδη να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ κατά τη διάρκεια παραμονής της για επαγγελματικούς λόγους στον Καναδά. Η Γιάννα Παναγοπούλου μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι διαψεύδει τα όσα γράφονται στην Espresso.

«Μου έχει ζητήσει η κα Θώδη να διαψεύσουμε αυτό το δημοσίευμα και θέλω να σας πω ότι η κα Θώδη τραγούδησε πράγματι στον Καναδά με μεγάλη επιτυχία και σήμερα είναι μία χαρά. Βρίσκεται στο σπίτι της και στην οικογένειά της. Έχει κλείσει κι άλλες δουλειές για να τραγουδήσει.

Δεν τίθεται κανένα θέμα νοσηλείας της, δεν έχει κλονιστεί η υγεία της. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους χαρακτηρισμούς» είπε αρχικά η Γιάννα Παναγοπούλου.

Και στη συνέχεια τόνισε, πως δεν υπήρξε καμία διένεξη στο μαγαζί της ομογένειας. «Η κα Θώδη δεν γνωρίζει την αγγλική γλώσσα και έχασε την πτήση προς την Αθήνα και χρειάστηκε να παρέμβει το προξενείο. Τους ευχαριστώ δημόσια τους ανθρώπους. Ταξίδευε μόνη της» δήλωσε η δικηγόρος.

Μάλιστα, όπως τόνισε η Έφη Θώδη θα ζητήσει από την εφημερίδα να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News