Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Χαλκιδική: Τι εξετάζουν οι αστυνομικοί για τη κλοπή μαμούθ σε κοσμηματοπωλείο με λεία 600.000 ευρώ


Μία υπόθεση θρίλερ, με μία κλοπή μαμούθ, εξετάζουν οι διωκτικές αρχές στη Χαλκιδική. Όπως έχει αποκαλύψει το MEGA, κατηγορείται μία 25χρονη για τη διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο, αλλά και στο σπίτι της ιδιοκτήτριάς του, με λεία 600.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η αστυνομία εστίασε στις κινήσεις της 25χρονης πριν τη διάρρηξη στη Χαλκιδική, καθώς, όπως έχουν πει μάρτυρες, περπατούσε ύποπτα γύρω από το μέρος.

Επιπλέον, η ΕΛΑΣ βρήκε τον οδηγό ταξί που μετέφερε στη Θεσσαλονίκη την 25χρονη μετά τη ληστεία, μίλησαν με την ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου, αλλά και με έναν κλειδαρά.

Ο τελευταίος φαίνεται να επιβεβαίωσε ότι η νεαρή κατηγορούμενη πήγε να βγάλει αντικλείδια για το κοσμηματοπωλείο και το σπίτι της ιδιοκτήτριας της επιχείρησης, γεγονός που καταρρίπτει τον ισχυρισμό της 25χρονης ότι κάποιος άλλος «φύτεψε» τα κλειδιά στο σπίτι της για να την ενοχοποιήσει.

Χαλκιδική: Ήθελε να φτιάξει μαγαζί

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 25χρονη αφού επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, αγόρασε αυτοκίνητο, το οποίο έχει κατασχεθεί από τις Αρχές, ενώ είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για το άνοιγμα ενός καταστήματος στην περιοχή του Κορδελιού.

Οι αρχές εξετάζουν συγγενικά πρόσωπα στο περιβάλλον της 25χρονης με ποινικό παρελθόν, ενώ φύλλο και φτερό γίνονται οι επικοινωνίες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News