Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

ΣΟΚ στη Νίκαια: Άνδρας σκότωσε την 54χρονη σύζυγό του


Ένας άνδρας από την Νίκαια φέρεται να σκότωσε την 54χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 50χρονος κάτοικος Νίκαιας πήρε τηλέφωνο ο ίδιος την αστυνομία και τους είπε πως σκότωσε τη σύζυγό του.

Η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι και βρήκε τη γυναίκα νεκρή με σημάδια στο λαιμό της.

4 σχόλια:

  1. Δυστυχώς η κοινωνία της βιτρίνας των 'ωραίων' οικογενειών μια κοινωνία με διαζύγια απατημενους συζύγους ενδοοικογενειακή βία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα δεν είναι ποινικό μόνο αλλά και κοινωνικό. Πού πάει δυστυχώς η κοινωνία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πηγαίνει εκεί που την οδηγούν τα social media

      Διαγραφή
    2. ...και άρρωστους ανθρώπους,και μία κοινωνία που σιωπά,δε νοιάζεται ,φοβάται να μιλήσει και ένα κράτος που δε θέλει,ούτε μπορεί και ένα μάτσο χριστιανούς που βλέπουν το Θεό μόνο στις εκκλησίες και τους ιερωμένους αλλά όχι στο συνάνθρωπο.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News