Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Βέροια: Προφυλακίστηκε η 29χρονη μητέρα που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα


Προφυλακιστέα κρίθηκε η 29χρονη μητέρα που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η γυναίκα, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αρνείται την κατηγορία και ισχυρίζεται ότι το 11 μηνών μωρό της μπουσούλησε, γλίστρησε και έπεσε στο νερό.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της Αντώνης Μπιδέρης, η 29χρονη δήλωσε μετανιωμένη που άφησε αβοήθητο το παιδί της, ενώ ο ίδιος ζήτησε να βρεθεί και να προσκομιστεί οπτικοακουστικό υλικό από το φράγμα του Αλιάκμονα.

Για την 29χρονη, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές, διατάχθηκε και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, η αιτία θανάτου του βρέφους φαίνεται να είναι ο πνιγμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News