Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

«Δεν πήγε σε ρεβεγιόν, απομονώθηκε σε σπηλιά» λέει ο δικηγόρος της 29χρονης στον Αλιάκμονα


Συγκλονίζει η δολοφονία ενός βρέφους μόλις 11 μηνών από την ίδια τη μητέρα του στον Αλιάκμονα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το βρέφος, σύμφωνα με τη νεκροψία, βρήκε ασφυκτικό θάνατο στο νερό, ενώ στο σώμα του υπήρχαν και δαγκωματιές. Η κηδεία του έγινε υπό άκρα μυστικότητα χθες το μεσημέρι (2/1).

Η 29χρονη πέταξε το μωρό της στο φράγμα στη Βέροια, κάλεσε ταξί και έφυγε. Χθες ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης 4/1.

«Δεν έχει συνειδητοποιήσει την έκβαση του συμβάντος, διότι πουθενά από την δικογραφία δεν προκύπτει ομολογία ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και από δόλο» είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της, Αντώνης Μπιδέρης.

Μάλιστα διέψευσε ότι μετά την πράξη της η γυναίκα πήγε σε ρεβεγιόν. «Μετά την πράξη πήγε και απομονώθηκε κάπου, που θα μπορούσε να είναι και σπηλιά. Πρέπει να ανοίξει μεγάλο θέμα σχετικά με την κατάσταση του κατολογισμού, με τις ακούσιες νοσηλείες. Σήμερα θα δούμε αν είχε πάρε-δώσε με ψυχιατρικές κλινικές. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Συγκλονισμένος από όσα έγιναν είναι ο πρόεδρος της Κοινότητας Σταυρού Ημαθίας Γιάννης Κεϊσίδης και γείτονας της 29χρονης μητέρας.

«Είμαστε συντετριμμένοι. Υπήρχε μία ατμόσφαιρα πολύ ευχάριστη στο σπίτι με τον παππού της Ελευθερίας και την μητέρα της. Είναι αλήθεια πώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα με την ιατρική παρακολούθηση ήταν όλα καλά. Την επισκέπτονταν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου. Η μητέρα της Ελευθερίας πήγαινε το μωρό κάθε Κυριακή στην Εκκλησία, το παιδί ήταν σε άριστη κατάσταση. Το παιδί επισκεπτόταν συχνά και ο πατέρας του» ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News