Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Ενημέρωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας για τις ελλείψεις που εμφανίζουν πολλά φαρμακευτικά σκευάσματα


Ο φαρμακευτικός σύλλογος Πέλλας, λαμβάνοντας υπ'όψιν τις ελλείψεις που εμφανίζουν πολλά φαρμακευτικά σκευάσματα, συνταγογραφούμενα ή μη, το τελευταίο διάστημα από τα ράφια των φαρμακείων θέλει να σας ενημερώσει:

- το πρόβλημα είναι πολυπαραγοντικό

- διαρκεί αρκετούς μήνες και μπορεί να διαρκέσει για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

- η κατάσταση είναι επίσης δύσκολη και σε πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά και της Αμερικής

Ως εκ τούτου,για να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των πολιτών του νομού για την κάλυψη τους σε φάρμακα ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ:

Εμπιστευτείτε τον φαρμακοποιό σας στην προσπάθεια αναζήτησης αντίστοιχου φαρμακευτικού σκευάσματος άλλης εταιρείας με τις ίδιες φαρμακολογικές και θεραπευτικές ιδιότητες(πιο απλά,ίδια ουσία,άλλο σκεύασμα).

Σε περίπτωση παντελούς έλλειψης συγκεκριμένης δραστικής ουσίας,απευθυνθείτε στον θεράποντα ιατρό σαςγια την καθοδήγηση σας σε άλλη ενδεδειγμένη θεραπεία που υπάρχει σε επάρκεια.

Προσκομίστε τις συνταγές σας όσο το δυνατόν νωρίτερα ούτως ώστε να υπάρχει χρόνος για τον φαρμακοποιό να αναζητήσει τα φαρμακευτικά σκευάσματα που χρησιμοποιείτε.

Ο φαρμακοποιός,όλο αυτό το διάστημα,βρίσκεται δίπλα σας,είναι η πρώτη πόρτα που μπορείτε να ανοίξετε,και κάνει μεγάλη προσπάθεια για να έχουν όλοι οι ασθενείς τα φαρμακά τους.

Το ίδιο θα κάνουμε και στην ιδιαίτερη αυτή συνθήκη.

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και με την ελπίδα οτι οι συνθήκες θα καλυτερέψουν πολύ σύντομα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Με τιμή,

Δουλκερίδης Κοσμάς

πρόεδρος φσ Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News