Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Εύα Καϊλή: Συνελήφθη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και διαφθορά


Η Εύα Καϊλή είναι, τελικά, ανάμεσα στους τέσσερις που κρατούνται για την υπόθεση του σκανδάλου που συγκλονίζει τις Βρυξέλλες. Αν και η ανακοίνωση της βελγικής εισαγγελίας δεν ανέφερε την αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η εφημερίδα L’ Echo αναφέρει πως έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί.

«Η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατηγορείται και κρατείται» είναι ο τίτλος της βελγικής εφημερίδας, σύμφωνα με την οποία η Εύα Καϊλή είναι ανάμεσα στα τέσσερα άτομα που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Άλλοι δυο από τους προσαχθέντες για το Qatar-gate αφέθηκαν ελεύθεροι, ανακοινώθηκε νωρίτερα από την βελγική εισαγγελία.

Μετά τη L’ Echos, τη σύλληψη της Εύας Καϊλή μετέδωσε και η Le Soir αλλά και το Γαλλικό Πρακτορείο.

4 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News