Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Το χωριό του Αϊ Βασίλη στη Σκύδρα - Πρόσκληση φορέων για την παρουσίαση γιορτινών δράσεων


Οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν και η διάθεση όλων μας γίνεται πιο ευχάριστη, πιο χαρούμενη, πιο ανθρώπινη.

Ο Δήμος Σκύδρας έχει ξεκινήσει τον πολύχρωμο φωτισμό και στολισμό της πόλης και των Κοινοτήτων. Στην πλατεία Δημοκρατίας στήνεται το Χωριό του Άγιου Βασίλη, ενώ στην απέναντι πλευρά, μπροστά στο Δημαρχείο, ορίζεται και προετοιμάζεται ο χώρος όπου θα φιλοξενηθούν ποικίλες γιορταστικές, κοινωνικοπολιτιστικές κ.ά. δράσεις κι εκδηλώσεις.

Όσοι φορείς δημόσιοι ή ιδιωτικοί (σχολεία, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, σύλλογοι κ.ά.) ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν δωρεάν τις δικές τους δράσεις στο συγκεκριμένο χώρο μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους καταθέτοντας σχετική αίτηση στο Δημαρχείο μέχρι την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 κι ώρα 13:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄απευθύνονται στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Ιωάννα Βέργου, τηλ.: 6980414242.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News