Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Το κόλπο που θα αλλάξει για πάντα τη γεύση στα μακαρόνια με σάλτσα που φτιάχνεις


Τα μακαρόνια με σάλτσα είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα γρήγορα αλλά απολαυστικά φαγητά που φτιάχνουμε.

Η σάλτσα ντομάτας είναι γενικώς από τις αγαπημένες πολύ κόσμου και το τέλειο συνοδευτικό στα ζυμαρικά και εννοείται στην πίτσα μαζί με άλλα υλικά.

Ωστόσο, ειδικά όταν την φτιάχνετε με φρέσκιες ντομάτες που είναι και αρκετά υγιεινή, νιώθετε αυτή την «ξινίλα» της ντομάτας που συνήθως δεν σου επιτρέπει να χωνέψεις τόσο καλά μετά.

Ωστόσο, υπάρχει ένα και μοναδικό υλικό το οποίο μπορεί να αλλάξει τη γεύση και να «σπάσει» την έντονη οξύτητα της ντομάτας που βάζετε. Θα αλλάξει γενικώς τη γεύση που έχεις στο μυαλό σου για τα μακαρόνια με σάλτσα. Και δεν είναι άλλη από τη ζάχαρη. Μία πρέζα ζάχαρης αρκεί για να γλυκάνει περισσότερο την κόκκινη σάλτσα και η διαφορά είναι αισθητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News