Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Κάλαντα από τη χορωδία του Στρατού στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας


Σήμερα 30/12/2022 στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, η χορωδία της 2ας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, φορώντας ποντιακές και Μακεδόνα αστού στολές, έψαλαν κάλαντα από την Πελοπόννησο και τη Θράκη, υπό τη διεύθυνση του Λοχαγού (ΜΣ), Ιωάννη Μπάτζιου.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέτρος ΠΕΡΔΙΚΑΤΣΗΣ και το προσωπικό της Δ.Α. Πέλλας, υποδέχθηκαν τη χορωδία με κεράσματα και αντάλλαξαν μαζί τους ευχές για καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News