Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Τι πραγματικά συμβαίνει στο Μοναστήρι του Αρχαγγέλου - Μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία


Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία του Αρχαγγέλου και ολόκληρης της Αλμωπίας, καθώς όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα κάτι περίεργο συμβαίνει στο Μοναστήρι του Αρχαγγέλου.

Ο Πρόεδρος του χωριού Διονύσης Δρένος με ανάρτησή του, κάλεσε νωρίτερα τους χωριανούς να σπεύσουν στο Μοναστήρι, καθώς όπως ανέφερε υπάρχει πρόβλημα και χρειάζεται κόσμος στο σημείο. Μάλιστα, ο Πρόεδρος απαντώντας στις ερωτήσεις που δέχτηκε για το τι ακριβώς συμβαίνει, απάντησε πως "σκάβουν για χρυσό, είναι εισαγγελέας και αστυνομία".

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή, για να λάβουμε μια επίσημη απάντηση. Όπως μας δήλωσε ο κ. Τζαμτζής, είχε νωρίτερα επικοινωνία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας Πέτρο Περδικάτση. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε λοιπόν, στο Μοναστήρι του Αρχαγγέλου βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα που γίνεται επίσημα από την Αθήνα και συγκεκριμένα από τμήματα που αφορούν στην αρχαιοκαπηλία, καθώς έγινε μια σύλληψη για αρχαιοκαπηλία και ο συλληφθείς υπέδειξε ως μέρος που κρύβει τα προϊόντα της αρχαιοκαπηλίας στην συγκεκριμένη τοποθεσία.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται περισσότερες πληροφορίες, γι’ αυτή την υπόθεση που έχει προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις και αντιδράσεις στην τοπική μας κοινωνία.

5 σχόλια:

  1. Αυτά δεν μπορούσαν να τα πουν πιο μπροστά στον Πρόεδρο; Ηταν ανάγκη να γίνει βούκινο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι πιστεύεις οτι ειναι αληθεια όλα αυτά? Κρατικά μηχανηματα ανιχνευσης χρυσου εχουν φέρει,και ο νοων νοείτο.

      Διαγραφή
  2. αυτό που συμβαίνει είναι να μπορέσουν να πάρουν ότι υπάρχει σε χρυσό από το μοναστήρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι ψέματα είναι αυτά πια αρχαιοκαπηλια βρήκαν δικαιολογία για να κλέψουν την περιουσία του μοναστηριού?? ντροπή τους όλος ο Αρχάγγελος να ξεσηκωθεί να φύγουν αυτοί από εκεί.. αν πιάσανε έναν αρχαιοκαπηλο δήθεν κατά τα λεγόμενα τους ας τον δικάζουν και τελείωσε το θέμα.. για ποιον λόγο σκάυουν αυτοί.μηπως είναι η ίδιοι τους αρχαιοκαποιλοι και ότι βρουν θα το πάρουν και καλά για στοιχεία και μετα θα εξαφανιστούν τα στοιχεία και θα ξεχαστεί το θέμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News