Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σκύδρα


Οι γιορτές της αγάπης, της χαράς και της ελπίδας πλησιάζουν. Και μέσα σ΄αυτό το κλίμα κινείται ο Δήμος Σκύδρας.

Ο γιορτινός στολισμός έχει ξεκινήσει εδώ κι αρκετές ημέρες δημιουργώντας ένα πολύχρωμο κι ευχάριστο σκηνικό.

Οι γιορτινές εκδηλώσεις ξεκινούν επίσημα με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Δημοκρατίας, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, στις 7μ.μ.(απέναντι από το Δημαρχείο).

Μέσα στην πλατεία, το θαυμαστό και φιλόξενο χωριό του Άγιου Βασίλη θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί κάθε δημότη, κάθε επισκέπτη. Κάλαντα, μελωδίες, μάγοι, ξυλοπόδαροι, φουσκωτοί ήρωες του Ντίσνεϊ, διαδραστικά παιχνίδια, χοροί και ψυχαγωγία.

Ας είμαστε όλοι στην πλατεία να μετρήσουμε αντίστροφα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, ν΄ανταλλάξουμε ευχές και να διασκεδάσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News