Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Εύα Καϊλή: Με τσάντα γεμάτη χρήματα βρέθηκε και ο πατέρας της


Με μια τσάντα γεμάτη χρήματα και έτοιμος να αποχωρήσει εντοπίστηκε και ο πατέρας της Εύας Καϊλή, όπως αναφέρει δημοσίευμα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα L'Echo, που μεταδίδει επίσης ότι βρέθηκαν τσάντες με μετρητά στο σπίτι της αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, και ο πατέρας της εντοπίστηκε με χαρτοφύλακα γεμάτο με χρήματα, έτοιμος να αναχωρήσει.

Κατά την ίδια πηγή, είχε ενημερωθεί από συνεργάτες του για τα όσα συνέβαιναν.

Σύμφωνα με τους Βέλγους εισαγγελείς, η υπόθεση που ερευνάται αφορά σε «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος».

Οι έρευνες ξεκίνησαν το καλοκαίρι υπό άκρα μυστικότητα και συνεχίζονται.

Το ΠΑΣΟΚ έδειξε ταχύτατα τα αντανακλαστικά του, διαγράφοντας την Εύα Καϊλή, ενώ το ίδιο έκανε λίγη ώρα αργότερα το κόμμα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

5 σχόλια:

  1. Για τους 6.500 νεκρούς εργάτες μόνο για τα έργα του Μουντιάλ η Καϊλή έκανε λόγο για «πρωτοπορία στα εργασιακά δικαιώματα».
    Γιατί άραγε;
    Η απάντηση στην τσάντα.
    Για την μόνιμη υπεράσπιση της Νέας Δημοκρατίας η απάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φτις τα μπούτια σου μωρή λυσιάρα, σαν τον Σήφη ουρλιάζεις.

      Διαγραφή
  2. Ξέρετε κάτι. Στα παλιά μου τα παπούτσια τι έκανε το πολιτικό κόμμα και τη διέγραψε. Εγώ ξέρω ότι οι πολιτικοί μας με ξεφτιλίζουν παγκοσμίως. Αίσχος. Υπάρχει και φιλότιμο. Για τους κάποιους συμπατριώτες τους που την περνάνε με ψίχουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το κομμα του Ακη του Παπαντωνιου του Μαντελη εδειξε ταχυτατα αντανακλαστικα.....ζητωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. α ρε ενδοξο ΠΑΣΟΚ δεν αλλαζεις με τιποτα, κριμα ειλικρινα κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News