Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Επίθεση σε κυβέρνηση και Ιερώνυμο από τους δικηγόρους του πατέρα Αντωνίου: «Άλλαξαν τις κλειδαριές και πέταξαν στο δρόμο την οικογένεια του»


«Ελπίζω ο κύριος Ιερώνυμος, η κυρία Μαρτινου και η κυρία Μιχαηλίδου να κοιμήθηκαν καλά στα πολυτελή διαμερίσματά τους» σχολίασε ο δικηγόρος του επικεφαλής της ΜΚΟ Κιβωτός του Κόσμου, Θρασύβουλος Κονταξής.

Την απομάκρυνση του πατρός Αντωνίου από όλες τις δομές της Κιβωτού του Κόσμου σχολίασε ο δικηγόρος του επικεφαλής της ΜΚΟ, Θρασύβουλος Κονταξής ο οποίος απαίτησε την άμεση επέμβαση των εισαγγελικών αρχών.

Η πρώτη επίσημη αντίδραση από τον πατέρα Αντώνιο ήρθε μέσα από τους δικηγόρους του Θρασύβουλο Κονταξή και Γιάννη Κώτσο. Ο κ. Κονταξής σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους έξω από την κεντρική δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό, έβαλε κατά της επίσημης ελληνικής εκκλησίας, της κυβέρνησης και του νέου ΔΣ που όπως υποστήριξε παράνομα πέταξαν έξω από τον κοιτώνα του τον Πατέρα Αντώνιο και την οικογένειά του, ενώ όπως και ο κ. Κώτσος επεσήμαναν ότι δεν υπάρχουν ακόμα καν κατηγορίες παρά μόνο δημοσιεύματα για τους εντολείς τους.

«Δεν υπάρχει κατηγορία παρά μόνο δημοσιεύματα. Αυτό που έχω να δηλώσω σήμερα και δεν αφορά την υπερασπιστική γραμμή, είναι ότι το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας για το έργο της Κιβωτού συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης, η οποία με ένα εγκάθετο διοικητικό συμβούλιο, πρόεδρος του οποίου είναι μία εφοπλιστής, παράνομα και αυθαίρετα κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά στον δρόμο την οικογένεια του πατέρα Αντωνίου. Είναι ανέστιος, δεν υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία όπως γράφεται και αυτό που απαιτούμε είναι την άμεση παρέμβαση των οικείων εισαγγελικών αρχών», ανέφερε ο κ. Κονταξής.

«Ελπίζω ο κύριος Ιερώνυμος, η κυρία Μαρτινου και η κυρία Μιχαηλίδου να κοιμήθηκαν καλά στα πολυτελή διαμερίσματά τους», συμπλήρωσε ο δικηγόρος και εξήγησε ότι ο πατήρ Αντώνιος που έμενε στην Κιβωτό του κόσμου, δεν έχει πού αλλού να μείνει με την οικογένειά του.

Ο δικηγόρος είπε επίσης στους δημοσιογράφους ότι δεν υπήρχε προειδοποίηση ή επίσημη ενημέρωση για να αφήσει το χώρο που έμενε ο πατήρ Αντώνιος με την οικογένειά του. Είπε ότι έχουν αλλάξει τις κλειδαριές και η οικογένεια δε μπορεί ούτε τα πράγματά της να πάρει.

«Είναι παράνομο! Θα κάνω ό,τι προβλέπει ο νόμος. Τη δευτέρα θα δω τον κύριο Ντογιάκο και θα υποβληθεί και έγκληση για συγκεκριμένα αδικήματα» είπε ο δικηγόρος.

Τέλος, σχολιάζοντας δημοσιεύματα με δηλώσεις του πατρός Αντωνίου, ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι «ο πατέρας Αντώνιος δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση. Ούτε ο πατέρας Αντώνιος, ούτε η πρεσβυτέρα».

«Βιώνουμε μία καταστηση πλήρους κατάχρησης του κράτους δικαίου, ευθείας παραβίασης του τεκμηρίου αθωότητας, παρατεταμένης κατάστασης ανθρωποφαγίας για έναν άνθρωπο, που έχει δηλώσει ευθύς εξαρχής ότι είναι αθώος», δήλωσε από την πλευρά του ο δεύτερος συνήγορος του πατέρα Αντωνιου, Ιωάννης Κώτσος.

Κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο

Ο Γιάννης Κώτσος, δικηγόρος του Πατέρα Αντωνίου, μίλησε για παραβίαση του Κράτους Δικαίου και κατάργηση του τεκμηρίου αθωότητας, χωρίς να υπάρχει ακόμα καμία κατηγορία και χωρίς να έχει κληθεί να καταθέσει ο ιδρυτής της Κιβωτού και η οικογένειά του, ενώ έχουν δηλώσει εξαρχής ότι είναι στη διάθεση των αρχών και δεν έχουν τελέσει καμία πράξη από αυτές που καταγγέλλονται.

«Έκανε ακόμα λόγο για αδικαιολόγητη και μη νόμιμη αλλαγή της κλειδαριάς του κοιτώνα τους εντός της Κιβωτού, χωρίς να τους έχει επιδοθεί καν νόμιμα οποιαδήποτε δικαστική απόφαση ή διάταξη και κυρίως η αδικαιολόγητη άρνηση των ιθυνόντων να παραλάβουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, οδήγησαν ένα ζεύγος με το ανήλικο παιδί τους να κοιμηθούν στο αυτοκίνητο γιατί δεν έχουν που αλλού να πάνε», πρόσθεσε ο κ. Κώτσος.

2 σχόλια:

  1. Δεν είμαι ούτε υπερ του Αντωνίου, ούτε υπερ της καινούργιας διοίκησης της κιβωτού. Αλλά θα βρίζω μια ζωή της ύαινες των τ....λιών που στο όνομα της τηλεθέασης γράφουν στα υποδήματά τους τους νόμους του κράτους και ιδιαίτερα τη δικαιοσύνη την οποία επικαλούνται αφού πρώτα καταδικάσουν τα ίδια σε θάνατο με τον χειρότερο τρόπο κάθε έναν που θα θεωρήσουν ότι δεν τους κάνει ή ότι το αίμα του πουλάει.
    Για κάντε λίγο πίσω τον χρόνο και θα με δικαιώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ πολύ με το σχόλιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News