Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Δεν ξαναέγινε: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει τώρα ότι από λάθος καταψήφισε τα 600 ευρώ στους ένστολους και άλλαξε ψήφο


Αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ με το έκτακτο επίδομα των 600 ευρώ στους ένστολους, αφού χθες καταψήφισαν την τροπολογία και σήμερα λένε πως έγινε λάθος και θέλουν να αλλάξουν την ψήφο!

Από την αξιωματική αντιπολίτευση λένε πως εκ παραδρομής καταψήφισαν την τροπολογία, με αποτέλεσμα να τρέχουν σήμερα προκειμένου να διορθώσουν την ψήφο και να υπερψηφίσουν. Αποδίδουν, μάλιστα, στην εισηγήτρια Γιώτα Πούλου την καταψήφιση της τροπολογίας για την παροχή έκτακτου επιδόματος 600 ευρώ στους ένστολους της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού Σώματος, των Πυροσβεστών και Σωφρονιστικών Υπαλλήλων.

Το προεδρείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αξιοποιώντας τη δυνατότητα που δίνει ο Κανονισμός της Βουλής, διόρθωσε σήμερα το πρωί την ψήφο του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να καταγραφεί ότι είναι υπέρ της συγκεκριμένης ρύθμισης.

Όπως προκύπτει από τα πρακτικά της συνεδρίασης, η κυρία Πούλου, αν και είχε εκφραστεί θετικά για την τροπολογία, στο τέλος της διαδικασίας ψήφισε κατά. Η ίδια αναμένεται μάλιστα να κάνει και δημόσια διευκρίνιση.

Χθες, πάντως, τη ρύθμιση εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε και το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα υπερψήφισαν, ακόμη και το ΚΚΕ.

7 σχόλια:

  1. ο ΤΣΥΡΙΖΑ θα ψηφισει ναι στους μπαχαλακηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί γίνεται δημοψήφισμα για ΝΑΙ ή ΟΧΙ συτους μπαχαλάκηδες;

      Διαγραφή
    2. πως δεν εκανε καποτε ο ψευτοΑλεξης και εκανε τ αντιθετο απ τον λαο; δηλαδη απ τους μπαχαλακηδες;

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΣΥΡΙΖΕΕΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΗΤΟΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΟΙ ΑΝΟΜΟΙ ΚΤΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορείτε μα μου πείτε για ποιο λόγο δίνεται αυτό το επίδομα στους ενστόλους και δε δίνεται και στον στρατό. Αυτοί δεν έχουν στολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ ΕΓΩ Ο ΣΕΚΙΟΥΡΗΤΑΣ ΣΤΟΛΗ ΦΟΡΑΩ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ Σ ΕΜΕΝΑ

      Διαγραφή
  4. Σώματα ασφαλείας είναι και οι στρατιωτικοί που διαβολοδερνουν στα νησιά με μισθό 900εως 1100 και νοίκια 400αρια με οικογένειες, με 24ωρες υπηρεσίες χωρίς Φράγκο με αργίες χωρίς Φράγκο καλοκαίρι δασοπροστασία-πυροσβεση χωρίς Φράγκο λές και είναι πυροσβέστες, απεγκλωβισμόυς όλων των συνθηκών και των ειδών λές και είναι εμμακ βλέπε χιόνια Αττική οδό πέρσι, αλλά πού να δώσει εκεί τα 600ευρω, ξέρει θα πάρει στις εκλογές συμπλήρωστε το εσείς το τη θα πάρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News